Запрошуємо,
Гість
|
|
Стали відомі імена 20 українських виконавців, які братимуть участь у фінальному відборі у Євробачення - 2010. Серед них Василь Лазарович.
Названо 20 фіналістів українського відбору "Євробачення - 2010" З 67 учасників українського національного відбору на конкурс Євробачення-2010 журі обрало двадцятку кращих виконавців. У число 20 фіналістів увійшли: гурт Заклепки, Ірина Розенфельд, Віталій Козловський, Наталія Валевська, Василь Лазарович, група Dazzle Dreams, El Кравчук, учасник Фабрики зірок-3 Олексій Матіас, гурт ST'EREO (учасники Фабрики зірок-3 Стас Шурінс та Еріка ), Юлія Войс, Макс Барських та інші менш відомі виконавці. Нагадаємо, що остаточно представника України на Євробаченні буде оголошено в суботу, 20 березня, пізно ввечері. У журі українського національного відбору входять продюсер Ігор Ліхута, віце-президент НТКУ Валід Арфуш, програмний директор каналу MTV Україна Андрій Уренєв, головний продюсер Нового каналу Оксана Панасівська і генеральний продюсер каналу ОТВ Володимир Орлов. Як відомо, проведення нового відбіркового конкурсу було оголошено після відкритого звернення діячів шоу-бізнесу до президента, обурених тим, що кандидатура Василя Лазаровича була призначена в закритому режимі без будь-якого конкурсу колишнім керівництвом НТКУ. Хто, на вашу думку,представлятиме Україну на Євробаченні? |
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
Хотылося щоб ST'EREO
|
|
|
Я також вболіваю за фабрикантів... Але думаю, що будуть враховуватися не тільки голоси глядачів, але й журі...Можливі варіанти - Валевська або Козловський
![]() |
|
|
Переможе Віталій Козловський!!!!
![]() |
|
|
yulichka писав(ла):
Переможе Віталій Козловський!!!! ![]() Перший варіант можливий, другий ні ![]() |
|
|
А ще можливе повернення блудного Лазаря
![]() ![]() |
|
|
Найбільше враження справив Іван Березовський. Найкраща пісня для шоу Євробачення - у Ель Кравчука.
|
|
|
Співачка Alyosha з піснею «To be free» представлятиме Україну на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2010» в Осло, у травні.
За результатами голосування, до десятки лідерів фіналу увійшли: Іван Березовський та El Кравчук розділили 10-те місце, дует «Стерео» опинився на 9-му, «Закльопки» стали 8-ми. При цьому Василь Лазарович, який донедавна ще збирався на «Євробачення», опинився лише на 7-му місці. Ірині Розенфельд віддали 6-те, Златі Огневич — 5-те, Наталі Валевській — 4-те, Олексію Матіасу — 3-тє, Маші Собко — 2-ге. Чесно кажучи, задоволений результатами голосування, Alyosha має хорошу пісню, які не соромно показати усій Європі.. |
|
|
Виступало багато достойних претендентів. Мені сподобались виступи: Альоша, Собко. Правда шкода Лазаровича, по-людськи
![]() |
|
|
Знову відбувся скандал щодо відбору на Євробачення. Представницю України Альошу звинуватили у плагіаті, її участь у конкурсі під питанням, можливо буде новий відбір. Я за те, щоб вона представляли Україну...
|
|
|
Альоша, чи правильніше ALYOSHA (якось так вона себе називає, насправді Альона Кучер) перед оголошенням результату співала вживу. фонограма в неї непогана, а ось живе звучання ... Окрім того на євробаченні буде з 10 пісень, схожих до альошиної. Зрештою, варто порівняти її з оригіналом. Не вірю я, що непрофесіна співачка пише пісні, які мають перемогти на Євробаченні. Зрештою, порівняйте з оригіналом. http://www.blik.ua/component/option,com_seyret/Itemid,65/task,videodirectlink/id,667/
|
|
|
Тільки що прослухав пісню Лінди Перрі, з якою порівнюють пісню Альоші, вважаючи останню плагіатом. Так схожість є, без сумніву. Якраз пару днів тому дивився передачу по одному з українських каналів, у якій якраз обговорювалась тема плагіату. У ній відомі композитори запевняли, що навіть коли пісню просто пришвидшити чи сповільнити, це вже буде рахуватись як окрема композиція, тобто за плагіат суд її не сприйме.. Хоча тут висновки комісії не будуть одним з основних чинників, на мою думку, а те, що якщо більшість людей побачить у цій пісні плагіат (а вони побачать), за неї просто не проголосують..
Хоча пісня її мені також дуже сподобалась, краща за оригінал, якщо все таки факт плагіату доведуть.. |
Останнє редагування: 11 years 4 weeks ago від admin.
|
|
Як на мене краще б залишили Лазаровича. Хоч там все покрито пеленою як його обирали, але голос у хлопаки є. А те що у відбірковому конкурсі брало участь стільки фабрикантів це також не правильно, директриса Нового каналу їх протягнула. Як не крутіть вони не тягнуть на те щоб брати участь у такому конкурсі. Їм ще треба пару років виступати варитись у тому шоу-бізнесі, а тоді їхати. вони ще зелені. Саме більше з цієї ситуації виграв саме Лазарович. Він як кажуть був "широко известен в узком кругу", а тепер про нього 70 % українців знає. Хоча з тих 70 % тільки 2-3 % чули як він співає, хоч уривок пісні. Якщо його зараз нормально спродюсувати він стане також не поганою зіркою. Всі дані для цього у нього є. А у решти я не чув нічого такого що могло б вразити глядачів на Євробаченні. Немає запалу, енергії, шоу щоб за них проголосували. Як кажуть немає фішки. Тому пролетять вони як фанера над Парижем.
|
|
|
Сьогодні дивився "Підйом" на Новому каналі.. Гостем ефіру у них була Alyosha. Як я зрозумів, все таки вона буде представляти Україну на Євробаченні, але пісню доведеться їй змінити.. Уже й ніби, як сама вона говорила, пісню майже закінчили писати, говорить, що буде більш драйвова за минулу.. Подивимось, можливо якраз щось вийде хороше...
|
|
|
Я не думаю, що на цьогорічному Євробаченні представниця України посяде достойне місце... Пісня "to be free" була хороша, не відомо чи нова буде такою ж...Забагато скандалів, як для одного конкурсу: Лазарович( їде- не їде), відбір ( невідома Альоша), заяви про суд, плагіат пісні ( її зміна)...
![]() |
|
|
Як завжди шуму багато, а конкретної роботи 0. А страждає в цьому випадку репутація України. Скільки можна з того Євробачення таку проблему робити. Чому наші зірки туди так пхаються, там що медом помазане? Вони ж не планують Європу завойовувати. Хіба що робити там пару концертів для діаспори і то раз в рік, а то і рідше. Як на мене в тому шумі кожен хоче себе прорекламувати. От я хороший претендент на те щоб поїхати, а той кого вибрали він поганий, ще й не чесно обраний мали б мене обрати адже я зірка, мене всі знають, люблять і підтримують, а мене так тут утискають бідного. Поїхав би Лазарович і нічого б поганого не сталось. І так якщо б хтось з наших артистів переміг грошей на організацію заходу немає і так проблем вистачає. Ще б мали ще одну на голові і всі кому не лінь нам би нею потикали. Бо нормально чомусь не виходить щось зробити. Без скандалу і шуму.
|
|
|
SV-WOLF писав(ла):
Як завжди шуму багато, а конкретної роботи 0. А страждає в цьому випадку репутація України. Скільки можна з того Євробачення таку проблему робити. Чому наші зірки туди так пхаються, там що медом помазане? Вони ж не планують Європу завойовувати. Хіба що робити там пару концертів для діаспори і то раз в рік, а то і рідше. Як на мене в тому шумі кожен хоче себе прорекламувати. От я хороший претендент на те щоб поїхати, а той кого вибрали він поганий, ще й не чесно обраний мали б мене обрати адже я зірка, мене всі знають, люблять і підтримують, а мене так тут утискають бідного. Поїхав би Лазарович і нічого б поганого не сталось. І так якщо б хтось з наших артистів переміг грошей на організацію заходу немає і так проблем вистачає. Ще б мали ще одну на голові і всі кому не лінь нам би нею потикали. Бо нормально чомусь не виходить щось зробити. Без скандалу і шуму. Євробачення за шумом і скандальністю навіть вибори президента України переплюнуло. |
|
|
mitla писав(ла):
Сьогодні дивився "Підйом" на Новому каналі.. Гостем ефіру у них була Alyosha. Як я зрозумів, все таки вона буде представляти Україну на Євробаченні, але пісню доведеться їй змінити.. Уже й ніби, як сама вона говорила, пісню майже закінчили писати, говорить, що буде більш драйвова за минулу.. Подивимось, можливо якраз щось вийде хороше... У дівчини справді голос хороший. Але Євробачення вже не те що було кілька років тому. Людям потрібне шоу. Чи запал від артиста. А ні того ні другого у неї немає. Немає такої енергетики, як у Руслани чи Сердючки. Їй буде важко. Але те що перемогла зовсім не відома співачка це добре. За одне Євробачення, яке ще не розпочалося. Прорекламували двох зовсім не відомих артистів. З хорошими вокальними даними. І до того ж безплатно. От кого треба підтримувати і розкручувати нашим продюсерам, а не тих фабрикантів. Хоча там також є хороші виконавці але Лазарович і Alyosha на порядок вищі. Над ними тільки попрацювати стилістам і навчити як поводитись на сцені і заводити глядачів і успіх гарантований. |
|
|
Найкращий таки Березовський. Унікальний голос!
|
|
|
Україну оштрафували за відсутність пісні для "Євробачення-2010".
|
|