Запрошуємо,
Гість
|
|
|
Зараз у часи цивілізованої демократії (читай демагогії) всі і на усіх рівнях дуже багато говорять і дуже мало роблять. Не оминуло це "прокляття" і Миколаївський район. Багато можна почути від місцевих політиків як вони стараються на благо міста і миколаївчан, прямо "із шкіри лізуть" такі всі вони хороші (особливо перед виборами).
Я не хочу щоб і решту громадян скотилися до пустих балачок і тому запитаю шановних форумчан - А що ви (особисто) зробили для підтримки і розвитку рідного вам міста, зробили не своїми словами, а власними ділами? |
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
Тема надзвичайно рейтингова
![]() |
|
|
Це добре, що тема не рейтингова. Значить хвальків у нас в Миколаєві небагато...
![]() |
|
|
про себе нічого не скажу а от про молодіжну організацію,МНР,до якої і сам відношусь,можна говорити.думаю люди і самі знають,що нам вдалось і що пробуємо зробити для нашого міста...
|
|
|
Вовчик писав(ла):
про себе нічого не скажу а от про молодіжну організацію,МНР,до якої і сам відношусь,можна говорити.думаю люди і самі знають,що нам вдалось і що пробуємо зробити для нашого міста... Думаю усім би було цікаво якби ви написали більш конкретно ![]() |
|
|
Mr.Franik писав(ла):
Вовчик писав(ла): про себе нічого не скажу а от про молодіжну організацію,МНР,до якої і сам відношусь,можна говорити.думаю люди і самі знають,що нам вдалось і що пробуємо зробити для нашого міста... Думаю усім би було цікаво якби ви написали більш конкретно ![]() повністю підтримую)) |
|
|
Так і ми нічого більше не почули
![]() |
|
|
Відсутність інформації це також інформація.
|
|
|
Давайте не судити так прискіпливо і безапеляційно. Кожен працює в міру своїх можливостей. Ну і що з того, що я проложив у Миколаєві кілька кілометрів доріг та тротуарів, з десяток кілометрів трубопроводів? Це було моєю роботою і я її просто виконував. Ну інколи робив трохи більше, ніж було заплановано.
![]() Проте я не зміг запобігти руйнуванню отих доріг і трубопроводів. І це потрібно визнати. Один у полі не воїн... Похвальне вже саме бажання збиратись разом і бодай щось робити, тим більше за рахунок голого ентузіазму. Скажу чесно, далеко не у всіх проектах, які ініціюють політики, особливо перед виборами, маю бажання брати участь. Бо часто такі проекти недолугі і несуть більше шкоди, ніж користі. краще зробити раз, але на десятиріччя, ніж латати ту саму ямку знаючи, що наступного року потрібно буде робити теж саме. ![]() |
|
|
Пропоную нам усім уважно вивчити і додати свої зауваги стосовно "ПОРЯДку відчуження майна, що є комунальною власністю територіальної громади міста Миколаєва"
http://www.mykolaiv-misto.lviv.ua/r_p/17-porjadok-vidchuzhennja-majjna-shho-ye-komunalnoju.html Це регуляторний акт і наші зауваження мали б врахувати. Документ настільки важливий, наскільки й недосконалий, залишає безліч дірок для шахрайства. Участь у форумі беруть і юристи, і економісти. Зрештою, потрібні просто розумні люди. Спробуємо разом? До речі, це буде своєрідним тестом на нашу спроможність щось робити, аналізувати, а не тільки говорити. |
Останнє редагування: 9 years 6 months ago від admin.
|
|
konchak писав(ла):
Давайте не судити так прискіпливо і безапеляційно. Кожен працює в міру своїх можливостей. Ну і що з того, що я проложив у Миколаєві кілька кілометрів доріг та тротуарів, з десяток кілометрів трубопроводів? Це було моєю роботою і я її просто виконував. Ну інколи робив трохи більше, ніж було заплановано. ![]() Проте я не зміг запобігти руйнуванню отих доріг і трубопроводів. І це потрібно визнати. Один у полі не воїн... Похвальне вже саме бажання збиратись разом і бодай щось робити, тим більше за рахунок голого ентузіазму. Скажу чесно, далеко не у всіх проектах, які ініціюють політики, особливо перед виборами, маю бажання брати участь. Бо часто такі проекти недолугі і несуть більше шкоди, ніж користі. краще зробити раз, але на десятиріччя, ніж латати ту саму ямку знаючи, що наступного року потрібно буде робити теж саме. ![]() konchak, не будьте вже таким скромним, по тому що ви для міста робите, вас треба у приклад ставити ![]() |
|
|
Ось, що нещодавно зробили декілька ініціативних молодих людей: http://mykolaiv.lviv.ua/20100804462/news/city-news/vidnovleno-dityachiy-maydanchik.html
Заходи такого роду може зробити кожен, достатньо мати трохи бажання! |
|
|
До АДМІНА: чи можна закинути фотки на сайт з окремою рубрикою про вищезгаданий захід?
|
|
|
Адам Коцко писав(ла):
Ось, що нещодавно зробили декілька ініціативних молодих людей: http://mykolaiv.lviv.ua/20100804462/news/city-news/vidnovleno-dityachiy-maydanchik.html Молодці люди. Але такі речі чомусь перед виборами робляться. Заходи такого роду може зробити кожен, достатньо мати трохи бажання! ![]() Можна зробити. Якщо хтось це буде спонсорувати. А де з'являються живі гроші, дуже багато охочих рук до яких вони липнуть. Таке у нас сьогодення. Як на мене найкращий варіант обійти цю ситуацію, це коли є спонсор чи декілька спонсорів, дають матеріал, а люди вже роблять самі (дешевше вийде і добротніше, бо для себе робитимуть). А охочих попрацювати найдеться багато. Особливо жителі навколишніх будинків. Адже це для них та їх дітей робиться. |
|
|
Адам Коцко писав(ла):
До АДМІНА: чи можна закинути фотки на сайт з окремою рубрикою про вищезгаданий захід? Відповідну рубрику добавив до галереї, можете закидувати....Або відправте фото мені на e-mail:mcreper@gmail.com - я сам закину... |
|
|
SV-WOLF , перед виборами, бо у цей момент найлегше вибити з когось гроші. Тим паче, що це обласний депутат, який мало що має до нашого району. Дуже сподіваюся, що такий захід буде прикладом для якнайшвидшого наслідування нашими місцевими осередками усіх партій. Була б моя воля, кожного року були б вибори
![]() |
|
|
До АДМІНА: я закинув посилання на фото на емейл
|
|
|
Адам Коцко писав(ла):
SV-WOLF , перед виборами, бо у цей момент найлегше вибити з когось гроші. Тим паче, що це обласний депутат, який мало що має до нашого району. Дуже сподіваюся, що такий захід буде прикладом для якнайшвидшого наслідування нашими місцевими осередками усіх партій. Була б моя воля, кожного року були б вибори Вибори кожного року це занадто. ![]() ![]() Такі речі повинні робитись не під щось, а постійно, тоді краще жити будемо. А де наші делеговані депутати, чим вони займаються? Чому депутати з інших районів повинні нам щось робити, в них у своїх округах роботи не початий край? |
|
|
Адам Коцко писав(ла):
SV-WOLF , перед виборами, бо у цей момент найлегше вибити з когось гроші. Тим паче, що це обласний депутат, який мало що має до нашого району. Дуже сподіваюся, що такий захід буде прикладом для якнайшвидшого наслідування нашими місцевими осередками усіх партій. Була б моя воля, кожного року були б вибори ![]() Перед виборами народні обранці стають на диво лагідними ![]() |
|
|
SV-WOLF писав(ла):
Адам Коцко писав(ла): SV-WOLF , перед виборами, бо у цей момент найлегше вибити з когось гроші. Тим паче, що це обласний депутат, який мало що має до нашого району. Дуже сподіваюся, що такий захід буде прикладом для якнайшвидшого наслідування нашими місцевими осередками усіх партій. Була б моя воля, кожного року були б вибори Вибори кожного року це занадто. ![]() ![]() Такі речі повинні робитись не під щось, а постійно, тоді краще жити будемо. А де наші делеговані депутати, чим вони займаються? Чому депутати з інших районів повинні нам щось робити, в них у своїх округах роботи не початий край? Так обласні депутати і районами своїми теж займаються, на те й вони обласні... |
|
|