Запрошуємо,
Гість
|
|
Цьогорічне святкування Дня Незалежності: малюнки на асфальті, козацькі забави, концерт, дискотека на площі. Невже нікому не набридає щороку одне і те ж??? Ну коли вже нарешті замалюють усі асфальти, набавляться у козаки, наслухаються другосортних артистів (хоча варто зазначити, що колись приїжджала навіть Руслана, а потім і Левко Дурко після якого усе пішло на спад)?! Невже у організаторів немає мінімальної фантазії, щоб зробити щось нове? Я так сподівався, що напередодні виборів міська влада понавидумує усілякі новинки аби показати свої здібності організації дозвілля. Та де там, усе стандартно. Уже котрий рік...
|
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
Адам Коцко писав(ла):
Цьогорічне святкування Дня Незалежності: малюнки на асфальті, козацькі забави, концерт, дискотека на площі. Невже нікому не набридає щороку одне і те ж??? Ну коли вже нарешті замалюють усі асфальти, набавляться у козаки, наслухаються другосортних артистів (хоча варто зазначити, що колись приїжджала навіть Руслана, а потім і Левко Дурко після якого усе пішло на спад)?! Невже у організаторів немає мінімальної фантазії, щоб зробити щось нове? Я так сподівався, що напередодні виборів міська влада понавидумує усілякі новинки аби показати свої здібності організації дозвілля. Та де там, усе стандартно. Уже котрий рік... Мені, наприклад, козацькі забави подобаються з року в рік ![]() |
|
|
Примітив. Більшість людей святкувала на природі, а ті, хто мав змогу, поїхали до Львова. Хоча і там цього року порівняно слабкий день Незалежності.
А дискотека біля смердючого зоопарку (якщо то так можна назвати) - це тіпа влада міста так погнала з людей собі? А приїзд Руслани досі пам'ятаю) |
|
|
Mr.Franik писав(ла):
Адам Коцко писав(ла): Цьогорічне святкування Дня Незалежності: малюнки на асфальті, козацькі забави, концерт, дискотека на площі. Невже нікому не набридає щороку одне і те ж??? Ну коли вже нарешті замалюють усі асфальти, набавляться у козаки, наслухаються другосортних артистів (хоча варто зазначити, що колись приїжджала навіть Руслана, а потім і Левко Дурко після якого усе пішло на спад)?! Невже у організаторів немає мінімальної фантазії, щоб зробити щось нове? Я так сподівався, що напередодні виборів міська влада понавидумує усілякі новинки аби показати свої здібності організації дозвілля. Та де там, усе стандартно. Уже котрий рік... Мені, наприклад, козацькі забави подобаються з року в рік ![]() В козацьких забавах брали участь аж три команди...Своєрідний "Рекорд"...Всі точно зайняли призвові місця, ніхто не обділений ![]() |
|
|
knopka писав(ла):
Mr.Franik писав(ла): Адам Коцко писав(ла): Цьогорічне святкування Дня Незалежності: малюнки на асфальті, козацькі забави, концерт, дискотека на площі. Невже нікому не набридає щороку одне і те ж??? Ну коли вже нарешті замалюють усі асфальти, набавляться у козаки, наслухаються другосортних артистів (хоча варто зазначити, що колись приїжджала навіть Руслана, а потім і Левко Дурко після якого усе пішло на спад)?! Невже у організаторів немає мінімальної фантазії, щоб зробити щось нове? Я так сподівався, що напередодні виборів міська влада понавидумує усілякі новинки аби показати свої здібності організації дозвілля. Та де там, усе стандартно. Уже котрий рік... Мені, наприклад, козацькі забави подобаються з року в рік ![]() В козацьких забавах брали участь аж три команди...Своєрідний "Рекорд"...Всі точно зайняли призвові місця, ніхто не обділений ![]() Козацьці забави на ДН я бачив ще давніше, мені завжди подобалось, напевне тому, що я люблю спорт ![]() |
|
|
Не знаю як торішній ДН і ще 6-8 років перед ним (бо не ходив на стадіон, був на роботі чи у Львові чи ще десь), але цього року це повний ЖАХ!!!!!!!!!!!!!!!
Останній ДН що я пам'ятаю це купа, неймовірна купа людей, які постійно переміщаються, бігають, кричать, радіють, святкують. Величезні черги біля лотків з шашликом, водою, пивом. Ніде було яблукові впасти. І це все починалось із 14.00 год!!! Багато команд брало участь у козацьких забавах, мали строї козацькі. Було якось цікаво. А цього року, а ж не міг повірити. Трибуни пусті. Десь а ж біля шостої половина трибун була заповнена. Напевно прийшли подивитись на Божека. Справді варто на нього подивитись і послухати як грає. Талановитий хлопака. Але відійшов від теми. З такими темпами до Євро у нас ДН перетвориться на банальний вихідний. Де всі будуть сидіти дома, або поїдуть на природу, бульбу копатимуть чи робитимуть ремонт. Немає духу свята. Втрачене це відчуття. І діти що ростуть зараз, не переймають його. Це свято для них зараз нічого не значить і в майбутньому не буде значити. А коли нація не святкує свої національні свята, то вже не нація. Страшно. Стільки дідів і прадідів поклали голови, витримали висилку в Сибір, поневіряння по тюрмам і таборам, і все на марно. ![]() |
|
|
Думаю усім НАМ зрозуміло, що таке стандартне святкування Дня Незалежності нікуди не годиться. Давайте спробуємо уявити, що кожен з нас зробив би на ДН (дякую Wolf за таке скорочення)? Бо якщо ми самі нічого кращого придумати не можемо, то як можемо нарікати. Отже, міні твір на тему "якби я організовував ДН у Миколаєві"...
Почну зі себе: для дітей - досить малюнків на асфальті, можна дитяче караоке, малюнки на щічках (герб, синьо-жовтий прапор), роздавання кульок, "козацькі забавки" тощо. Ну тут мені важкувато на-гора написати, треба своїх молодших родичів попитати. Для підлітків - ті ж Вуличні змагання з футболу, але не 24, а 23 серпня. Під вечір: виступ бойового гопака на площі, далі концерт на тій же площі різних виконавців (від а-ля Зиновій Гучок для старшого покоління, до сучасних молодіжних гуртів, навіть львівських, які коштують копійки, але завтра будуть мега популярні і усе це у хронологічному порядку. Тобто спершу гучки, далі молодь). І усе це переростає в українську дискотеку з сучасною українською музикою, можна навіть якогось ді-джея запросити, хоча і своїх місцевих вистачає. Ну ось такі ідеї спали на думку. Хто наступний? |
|
|
До речі деякі заходи щодо святкування ДН чи навіть дня міста можна запозичити в інших містах. Наприклад, вчора Донецьк святкував свій день міста. Дуже сподобався парад, який за своїм складом був дуже цікавий, починаючи від параду наречених закінчуючи різними танцювальними номерами тощо..
Дуже цікава ідея, просто в Миколаєві це все треба організувати трошки по інакшому, все таки місто не таке велике.. |
|
|
SV-WOLF писав(ла):
Не знаю як торішній ДН і ще 6-8 років перед ним (бо не ходив на стадіон, був на роботі чи у Львові чи ще десь), але цього року це повний ЖАХ!!!!!!!!!!!!!!! Останній ДН що я пам'ятаю це купа, неймовірна купа людей, які постійно переміщаються, бігають, кричать, радіють, святкують. Величезні черги біля лотків з шашликом, водою, пивом. Ніде було яблукові впасти. І це все починалось із 14.00 год!!! Багато команд брало участь у козацьких забавах, мали строї козацькі. Було якось цікаво. А цього року, а ж не міг повірити. Трибуни пусті. Десь а ж біля шостої половина трибун була заповнена. Напевно прийшли подивитись на Божека. Справді варто на нього подивитись і послухати як грає. Талановитий хлопака. Але відійшов від теми. З такими темпами до Євро у нас ДН перетвориться на банальний вихідний. Де всі будуть сидіти дома, або поїдуть на природу, бульбу копатимуть чи робитимуть ремонт. Немає духу свята. Втрачене це відчуття. І діти що ростуть зараз, не переймають його. Це свято для них зараз нічого не значить і в майбутньому не буде значити. А коли нація не святкує свої національні свята, то вже не нація. Страшно. Стільки дідів і прадідів поклали голови, витримали висилку в Сибір, поневіряння по тюрмам і таборам, і все на марно. ![]() Що й казати, відчуття самої Незалежності втрачено підростаючим поколінням ![]() |
|
|
Mr.Franik писав(ла):
Що й казати, відчуття самої Незалежності втрачено підростаючим поколінням ![]() що за маячня? ![]() |
|
|
Молодим поколінням не втрачено відчуття незалежності. Їм просто нічого втрачати, оскільки вони не мають з чим порівнювати. Молоде покоління народилося за часів незалежності і, відповідно, сприймають як належне.
|
|
|
панове, а ви не відносите себе до молодого покоління?
|
|
|
Адам Коцко писав(ла):
Думаю усім НАМ зрозуміло, що таке стандартне святкування Дня Незалежності нікуди не годиться. Давайте спробуємо уявити, що кожен з нас зробив би на ДН (дякую Wolf за таке скорочення)? Бо якщо ми самі нічого кращого придумати не можемо, то як можемо нарікати. Отже, міні твір на тему "якби я організовував ДН у Миколаєві"... Почну зі себе: для дітей - досить малюнків на асфальті, можна дитяче караоке, малюнки на щічках (герб, синьо-жовтий прапор), роздавання кульок, "козацькі забавки" тощо. Ну тут мені важкувато на-гора написати, треба своїх молодших родичів попитати. Для підлітків - ті ж Вуличні змагання з футболу, але не 24, а 23 серпня. Під вечір: виступ бойового гопака на площі, далі концерт на тій же площі різних виконавців (від а-ля Зиновій Гучок для старшого покоління, до сучасних молодіжних гуртів, навіть львівських, які коштують копійки, але завтра будуть мега популярні і усе це у хронологічному порядку. Тобто спершу гучки, далі молодь). І усе це переростає в українську дискотеку з сучасною українською музикою, можна навіть якогось ді-джея запросити, хоча і своїх місцевих вистачає. Ну ось такі ідеї спали на думку. Хто наступний? нууу малюнки на щічках,руках ..така акція відбувалась в Миколаєві на ДН....і справа тут в тому шо ходили тіки діти ну і школярі вже трошки старші....а 20-ти річні і старші.....проходили мимо,дивились......хіба тут проблема лише в програмі святкування?? |
|
|
ні, тут проблема у війні між Ізраєлем та Палестиною. Що за допис? Ти читав назву теми??? Святкування ДН у Миколаєві! Тобто обговорюється саме проведення святкування, а не глобальні судження про це свято!
|
|
|
ну от,обговорення, я тобі і констатую факт,шо таке проводилось і хто на то відгукувався......
кому таке потрібно,кому не потрібно... а проблема в тому,що були думки в голос і біля нас(бо я один з тих хто цю акцію проводив...) доречі можу фото передати на сайт сюди,якшо звісно треба.. а думки були такі:що я хорий чи дурний,шоб розмальованим ходити... ну але тебе звісно підтримую)) думки хороші |
Останнє редагування: 9 years 3 months ago від Вовчик.
|
|
передавайте будь-ласка фото, думаю всім буде цікаво подивитися
|
|
|
Адам Коцко писав(ла):
Mr.Franik писав(ла): Що й казати, відчуття самої Незалежності втрачено підростаючим поколінням ![]() що за маячня? ![]() А ви порівняйте, як до незалежності відносяться в Західній Україні наші дідусі і бабусі і як підлітки, можливо тоді зможете зрозуміти маячня це чи ні... |
|
|
serter писав(ла):
панове, а ви не відносите себе до молодого покоління? Я з натяжкою можу себе віднести ![]() |
|