Запрошуємо,
Гість
|
|
knopka писав(ла):
Вчора у Львові пройшов такий потужний буревій... не відомо чи воно тепер зможе претендувати на титул - найкрасивіше місто України... Не тільки у Львові ![]() |
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
Я відпочивала у Трускавці два роки тому...вважаю, що місто справді красиве, доглянуте, хоч і дорогувате..Але ж де ви бачили, щоб на курорті було дешево
![]() |
|
|
Оксана писав(ла):
Я відпочивала у Трускавці два роки тому...вважаю, що місто справді красиве, доглянуте, хоч і дорогувате..Але ж де ви бачили, щоб на курорті було дешево ![]() На курортах дешево не буває. Тут діє правило - чим розкрученіший курорт, тим крутіші ціни ![]() |
|
|
І коли збираєшся на курорт - треба брати чим побільше грошей....щоб був повноцінний відпочинок
![]() |
|
|
Нещодавно приїхав з Туреччини (Бельдібі, район Кемеру). Дуже кльові місця для відпочинку. Місцеві тільки цим і живуть. А в Україні найкраще місце для відпочинку - це Карпати, але ті "незаїжджені" туристами )
|
|
|
Адам Коцко писав(ла):
Нещодавно приїхав з Туреччини (Бельдібі, район Кемеру). Дуже кльові місця для відпочинку. Місцеві тільки цим і живуть. А в Україні найкраще місце для відпочинку - це Карпати, але ті "незаїжджені" туристами ) Карпати особливо прекрасні в данний час ![]() |
|
|
це точно. Тим паче є ціла купа різноманітних фестивалів, які варто відвідати. Ось минулого року був на Підкамені, так це просто бомба. Але, на жаль цього року організатори трішки "підкачали", судячи з гуртів, які виступатимуть
|
|
|
Адам Коцко писав(ла):
це точно. Тим паче є ціла купа різноманітних фестивалів, які варто відвідати. Ось минулого року був на Підкамені, так це просто бомба. Але, на жаль цього року організатори трішки "підкачали", судячи з гуртів, які виступатимуть Я узагалі то теперішні повені мав на увазі ![]() |
|
|
Та повені приходять нежданно-негадано регулярно у цю пору року. Тим не менше Карпати завжди рулять якщо хочеться добре відпочити і відчути себе частинкою природи у хорошому і у не дуже хорошому розумінні цього слова
![]() |
|
|
Адам Коцко писав(ла):
Та повені приходять нежданно-негадано регулярно у цю пору року. Тим не менше Карпати завжди рулять якщо хочеться добре відпочити і відчути себе частинкою природи у хорошому і у не дуже хорошому розумінні цього слова ![]() Не то слово, моя машина цього року уже третій раз за останні 5 років плавала ![]() |
|
|
Львів, Одеса, Київ, Чернівці!!!
|
|
|
Мне очень нравится в Ивано-Франковске. Правда, там довольно сырая погода, так что перед поездкой лучше конечно же купить пальто, оптом оно довольно недорого получается, зато не будет так неприятно от утренней дымки.
|
Останнє редагування: 2 years 1 month ago від admin.
|
|
Ви знаєте, я люблю всі міста нашої України. Кожне з них має свою вишуканість та красу. Можливо я дуже патріотична особа, але як можна не любити свою рідну землю? Чи то я така сентиментальна стала після того, як перехворіла на коронавірус..навіть не знаю. Ну от ви скажіть, ви бували, наприклад, у Карпатах? Величезні смереки, що стоять немов живі велетні, а багатство гірних річок та великих скал? Я їздила цієї зими у Боржаву - це санаторій у Закарпатті. Проходила там відновлення організму після хвороби https://borzhawa.com/reabilitatsijni-zahodi-pislya-perenesenoyi-covid-19/ і в котре переконалася, що дивовижнішої краси, ніж наша, немає більше ніде. А люди, до чого ж там привітний персонал. Було шкода покидати цю казку.
|
|