Запрошуємо,
Гість
|
|
Карпати - це неймовірна краса! Хто побував там хоч раз, захоче приїхати знову. Чисте повітря, безмежні простори і стрімкі гірські ріки...Казка
![]() ![]() А де ви відпочивали в Карпатах? Що вам сподобалося? Якщо знаєте хороші туристичні бази, готелі, санаторії...Пишіть...Діліться своєми знаннями, враженнями.... |
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
На Буковель виїзджаю зимою на лижах кататись, але без ночівлі
|
|
|
http://www.karpaty.info/ua/
Заходьте на цей сайт, багато корисної інформації ( готелі, бази відпочинку, санаторії ) |
|
|
knopka писав(ла):
Карпати - це неймовірна краса! Хто побував там хоч раз, захоче приїхати знову. Чисте повітря, безмежні простори і стрімкі гірські ріки...Казка Я неймовірно як люблю Карпати!!! Мені саме більше подобається піші походи. Коли: збирається компанія веселих хлопаків; за спинами наплічники вищі за нас; маршрут, який прокладено далеко від цивілізації, яким ідемо вперше. Карпати неймовірні, неповторні та чарівні. Манять мене постійно. І немає кращих ранків, сходів сонця ніж у наших Карпатах. Всім раджу їх якнайчастіше відвідувати!! ![]() ![]() А де ви відпочивали в Карпатах? Що вам сподобалося? Якщо знаєте хороші туристичні бази, готелі, санаторії...Пишіть...Діліться своєми знаннями, враженнями.... ![]() |
|
|
SV-WOLF писав(ла):
knopka писав(ла): Карпати - це неймовірна краса! Хто побував там хоч раз, захоче приїхати знову. Чисте повітря, безмежні простори і стрімкі гірські ріки...Казка Я неймовірно як люблю Карпати!!! Мені саме більше подобається піші походи. Коли: збирається компанія веселих хлопаків; за спинами наплічники вищі за нас; маршрут, який прокладено далеко від цивілізації, яким ідемо вперше. Карпати неймовірні, неповторні та чарівні. Манять мене постійно. І немає кращих ранків, сходів сонця ніж у наших Карпатах. Всім раджу їх якнайчастіше відвідувати!! ![]() ![]() А де ви відпочивали в Карпатах? Що вам сподобалося? Якщо знаєте хороші туристичні бази, готелі, санаторії...Пишіть...Діліться своєми знаннями, враженнями.... ![]() Щоб ходити в піші походи треба бути невибагливим до зручностей цивілізації, я би так не зміг ![]() |
|
|
І я б не змогла бути довго без цивілізації.... Мені страшно, коли виключають воду або газ в квартирі.. А що говорити про піші походи з палатками, без особливих зручностей...Там і мобільний зв'язок може бути відсутній, не говорячи про інтернет та телебачення!
![]() |
|
|
knopka писав(ла):
І я б не змогла бути довго без цивілізації.... Мені страшно, коли виключають воду або газ в квартирі.. А що говорити про піші походи з палатками, без особливих зручностей...Там і мобільний зв'язок може бути відсутній, не говорячи про інтернет та телебачення! ![]() А крім того там можуть ще в палатку залізти рептилії, жучки, павучки. Їх особи слабкої статі люблять особливо ![]() |
|
|
Mr.Franik писав(ла):
knopka писав(ла): Тому і ходимо без дівчат. Хоча є одна. Але її рідко беруть. Беруть хіба що в легенькі походи. Де не треба брати круті схили та непрохідні ліси. Так вийти до природи, де річка близько і за пів дня можна дійти до дороги, залізниці чи населеного пункту.І я б не змогла бути довго без цивілізації.... Мені страшно, коли виключають воду або газ в квартирі.. А що говорити про піші походи з палатками, без особливих зручностей...Там і мобільний зв'язок може бути відсутній, не говорячи про інтернет та телебачення! ![]() А крім того там можуть ще в палатку залізти рептилії, жучки, павучки. Їх особи слабкої статі люблять особливо ![]() Але коли збираються мої друзяки! То тоді ідемо самі. Сам кайф прокласти маршрут, знаючи, що він важкий і пройти ним. Витримавши всі випробовування. По телебаченню багато показують як люди десь попадають в екстремальні умови. І дивитись то на м'якому диванчику з чашкою чаю це легко, приємно, але не відчуваєш справжності. Як у людських відносинах так і в самому собі. Знаєте є пісня В. Висоцького про те що якщо є друг бери його в гори. Там ти перевіриш чи друг чи ворог він тобі. І саме головне перевіриш чого ти сам на справді вартий. Що ти можеш витримати щоб дійти до цілі. Команда у нас уже перевірена, всі один одного добре знають і знають що чекати один від одного. А от маршрути які ми прокладаємо не завжди нам підкорюються ![]() ![]() |
|
|
А коли ви в той похід ходили?
|
|
|
На початку літа.
|
|
|
SV-WOLF писав(ла):
Mr.Franik писав(ла): knopka писав(ла): Тому і ходимо без дівчат. Хоча є одна. Але її рідко беруть. Беруть хіба що в легенькі походи. Де не треба брати круті схили та непрохідні ліси. Так вийти до природи, де річка близько і за пів дня можна дійти до дороги, залізниці чи населеного пункту.І я б не змогла бути довго без цивілізації.... Мені страшно, коли виключають воду або газ в квартирі.. А що говорити про піші походи з палатками, без особливих зручностей...Там і мобільний зв'язок може бути відсутній, не говорячи про інтернет та телебачення! ![]() А крім того там можуть ще в палатку залізти рептилії, жучки, павучки. Їх особи слабкої статі люблять особливо ![]() Але коли збираються мої друзяки! То тоді ідемо самі. Сам кайф прокласти маршрут, знаючи, що він важкий і пройти ним. Витримавши всі випробовування. По телебаченню багато показують як люди десь попадають в екстремальні умови. І дивитись то на м'якому диванчику з чашкою чаю це легко, приємно, але не відчуваєш справжності. Як у людських відносинах так і в самому собі. Знаєте є пісня В. Висоцького про те що якщо є друг бери його в гори. Там ти перевіриш чи друг чи ворог він тобі. І саме головне перевіриш чого ти сам на справді вартий. Що ти можеш витримати щоб дійти до цілі. Команда у нас уже перевірена, всі один одного добре знають і знають що чекати один від одного. А от маршрути які ми прокладаємо не завжди нам підкорюються ![]() ![]() Така надхненна, довга, цікава розповідь!!! Молодці!!! Ви точно підкорите цей маршрут ще раз! Удачі! ![]() |
|
|
Дякую. Маємо намір цієї осені пройти цим маршрутом. Він пролягає по державному кордоні України та Ромунії. В так званій Мармарощині. Дуже красиві місця там.
|
|
|
SV-WOLF писав(ла):
Дякую. Маємо намір цієї осені пройти цим маршрутом. Він пролягає по державному кордоні України та Ромунії. В так званій Мармарощині. Дуже красиві місця там. А як з прикордонниками вирішуєте питання |
|
|
З прикордонниками все просто. Даєте по 20 грн. з людини у фонд благо-устрою застави (на фарбу на пензлики і т. п.) і вільно собі заставу та гуляєте по кордону. Головне попередити яким маршрутом будите йти. Щоб в разі чого могли вийти за вами на пошуки. І саме головне не попастись румунським прикордонникам!!! А то проблем буде багато. І грошей також піде багато. Буде офіційна екстрадиція. Через посольство. І пару дній у їхній каталажці треба буде посидіти. Хлопаки розказували про пару прецедентів. Румунські прикордонники спеціально на кордоні лапають туристів заводять на свою заставу, а звідти або плати гроші, або чекай консула. Там вже не втечеш. Хитрі цигани.
|
|
|
SV-WOLF писав(ла):
З прикордонниками все просто. Даєте по 20 грн. з людини у фонд благо-устрою застави (на фарбу на пензлики і т. п.) і вільно собі заставу та гуляєте по кордону. Головне попередити яким маршрутом будите йти. Щоб в разі чого могли вийти за вами на пошуки. І саме головне не попастись румунським прикордонникам!!! А то проблем буде багато. І грошей також піде багато. Буде офіційна екстрадиція. Через посольство. І пару дній у їхній каталажці треба буде посидіти. Хлопаки розказували про пару прецедентів. Румунські прикордонники спеціально на кордоні лапають туристів заводять на свою заставу, а звідти або плати гроші, або чекай консула. Там вже не втечеш. Хитрі цигани. Чесно кажучи я іншого і не чекав ![]() |
|
|
Нещодавно повернувся з Карпат. Двічі піднімався на Говерлу і один раз на Петрос за 7 днів. Захоплюючі краєвиди, чисте повітр'я, пісні біля вогнища, купання у гірській річці, поїдання у необмежених кількостях чорниць та розмови з місцевими гуцулами (вони на своєму діалекті, а я на своєму
![]() ![]() |
|
|
Адам Коцко писав(ла):
Нещодавно повернувся з Карпат. Двічі піднімався на Говерлу і один раз на Петрос за 7 днів. Захоплюючі краєвиди, чисте повітр'я, пісні біля вогнища, купання у гірській річці, поїдання у необмежених кількостях чорниць та розмови з місцевими гуцулами (вони на своєму діалекті, а я на своєму ![]() ![]() І як, вдалось з гуцулами порозумітися ![]() |
|
|
Так, але без курйозів не обійшлось
![]() |
|
|
Адам Коцко писав(ла):
Так, але без курйозів не обійшлось ![]() Сподіваюсь вареники сметаною вам не "порскали" ![]() |
|
|
Та ні. Ми ж у наметах жили і самі собі готували. А про те "порскання" я вже наслухався
![]() |
|