Запрошуємо,
Гість
|
|
Адам Коцко писав(ла):
Та ні. Ми ж у наметах жили і самі собі готували. А про те "порскання" я вже наслухався ![]() Не дай Бог на таке попасти ![]() |
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
люблю відпочивати в Карпатах. Була у Яремче та буковелі. Влітку. Чудова природа чи сте повітря. Класно, а голель можна знайти на сайті oteli.net.ua
|
Останнє редагування: 10 years 1 day ago від admin.
|
|
Я от останній раз як їхала відпочивати, вибирала тут (karpaty-travel.net) - Бази відпочинку по всіх Карпатах, по багатьох садибах є відгуки, ціни поділені по датах, тобто можна вибрати на пару днів пізніше ніж хотілось початково, але дешевше, сервіс той же
|
Останнє редагування: 9 years 4 months ago від admin.
|
|
Доброго дня, хочемо поїхати відпочити з друзями, ніби знайшли щось підходяще в Микуличині на одному з сайтів, але може хтось там був і може поділитись враженнями.
|
Останнє редагування: 8 years 7 months ago від admin.
|
|
А я планирую в Карпаты зимой поехать. Уже и жилье подыскиваю, чтобы дешевое было и поближе к лыжной трасе. Честно говоря, зимой в горах еще не было, интересно будет попробовать по склонам на лыжах или сноуборде покататься.
|
Останнє редагування: 4 years 4 months ago від admin.
|
|
Мы были в Карпатах на новогодние праздники, безумно понравилось, куча эмоций, впечатлений, было весело))
|
|
|
Рекомендую Трускавець https://edward-tour.com/city/truskavets/, дуже гарна природа, багато оздоровчих комплексів, широкий вибір готелів та санаторіїв.
|
|
|
В Карпатах дуже добре відпочивати, можна знайти відпочинок для кожного - і погуляти і поплавати. Останнім часом мені дуже для гуляння Синевір сподобався
|
|
|
Рекомендую відвідати чудовий СПА готель в Трускавці, чудові умови і відносно невелика ціна за послуги
|
Останнє редагування: 3 years 7 months ago від admin.
|
|
повністю погоджуюсь, що Карпати - це неймовірна краса, в них закохуєшся з першого погляд, ми кожного року там відпочиваємо, то в Яремче, то в Сколах, цього року були вже в Трускавці, теж дуже сподобалось, хоча спочатку був стереотип, що там відпочинок лише для людей пенсійного віку, але помилялась. Якщо зацікавить відпочинок в Трускавці, можете почитати тут http://vip-truskavets.com/svityaz/ в них великий вибір санаторіїв та готелів.
|
|
|
Пасажирські перевезення бусом Фольксваген Т4 та Opel Vivaro в Карпати( Буковель Яремча,
Ворохта,Ясіня,Верховина,Яблуниця), та інші грськолижні курорти і в зворотньому напрямку з Ів.Франківськька, Тернополя, Львова. У Вашому розпорядженні комфортабельний добре утеплений салон з розкладними кріслами. Просторий багажник для спорядження та всіх речей, які знадобляться Вам на відпочинку. У нас 8 місць, якщо у ваша група більша, є можливість підключення інших авто. Зустріну з Ж-д, автовокзалу, аеропорта в будь-який час доби. тел +38 066 090 46 10 +38 063 823 26 75 +38 098 882 98 29 |
Останнє редагування: 3 years 7 months ago від admin.
|
|
Ми їздили відпочивати у Карпати минулих вихідних. Дуже класно, нам сподобалося. З погодою нам повезло)) Брали з собою
квадрокоптер з камерою 4K rozetka.com.ua/quadrocopters/c1124685/tegi127548=s-kameroy-4k зняли неймовірно гарні краєвиди. |
|
|
А я влітку на Буковелі тиждень. Клас! Малинове вино - супер!
|
|
|
І я хочу малинового вина! Кость, пригостиш?
|
|
|
Малинове (і не тільки) вино можна замовити, висилають на Нову пошту. В мене товариш постійно так робить.
|
|
|
Здравствуйте! Ребята, планируем этим летом отдых для наших детей и никак не можем определиться в какой лагерь лучше всего их отправить. Какие критиреии при выборе лагеря для вас самые важные? Пока что остановили свой выбор на лагере. Как вам идея? Кто-то уже отдыхал у них?
|
Останнє редагування: 1 year 10 months ago від admin.
|
|
Я теж часто відпочиваю усією сім’єю у Карпатах, зазвичай ми орендуємо невелику садибу, щоб усі помістилися. Але минулого року наш син захотів відпочивати окремо зі своїми друзями і ми подарували йому путівку в дитячий табір. В результаті він був дуже задоволений, адже відпочивав у горах, на свіжому повітрі, у них була насичена програма з цікавими іграми, розвиваючими заняттями і навіть вивченням англійської. Так що дуже навіть гарна альтернатива звичайному готельному відпочинку з дітьми.
|
Останнє редагування: 1 year 8 months ago від admin.
|
|
А я наоборот считаю, что отдых в палатках – это большое удовольствие, потому что не каждый день выпадает возможность встречать рассветы в красивом месте в горах или возле реки, дышать свежим воздухом и самостоятельно готовить пищу на костре. Главное продумать все заранее и купить себе палатку, спальники и все, что необходимо. Если вы как раз в поисках, то все это можно найти в этом магазине. Большой выбор, да и цены очень адекватные, советую присмотреться)
|
|
|
Я тоже очень люблю отдых в горах, чаще всего просто едем с компанией в горы с палатками, иногда даже устраиваем рыбалку. Вот на днях ехали в Карпаты, я даже купил себе специальные тактические брюки потому что хотел что-то из хлопка, чтобы не было жарко и было удобно. Не прогадал, штаны отлично подошли, стильные, удобные, так что можете взять на заметку адрес магазина)
|
|
|
Отдых в Карпатах – это мечта любого туриста! Вы только представьте: свежий ароматный воздух, мясистая зелень, кристально чистые родники, могучие горы.… Ездим каждый год туда осенью, так получаем массу удовольствия! Но если вы будете путешествовать в тех краях, рекомендую особое внимание обратить на покупку качественной палатки. Мы купили первый раз плохую и, представьте, когда попали в дождь, она начала подтекать.
|
Останнє редагування: 1 year 7 months ago від admin.
|