Запрошуємо,
Гість
|
|
Чим же цікавляться миколаївчани, чим займаються після роботи?
![]() ![]() |
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
По кількості пивничок, тоо пити пиво
![]() А якщо чесно самому було б цікаво дізнатись що є у нас в місті. Які гуртки, зали чи секції. |
|
|
Я колись любив грати в більярд і часто відвідував наш більярдний клуб. Але якось останній рік часу замало. Не знаю, чи він зараз популярний далі чи ні.
А зараз всі тусяться вконтактах та на інших сайтах. У всіх загальне хобі - інтернет. |
|
|
Дійсно контакти це нове хобі. Всі тусять там і випендрюються. І розучились контактувати в живу з людьми.
|
|
|
жити в тільки в неті-це озн.повністю деградувати...не розумію батьків,які реєструють своїх дітей, це залежність
|
|
|
mitla писав(ла):
Я колись любив грати в більярд і часто відвідував наш більярдний клуб. Але якось останній рік часу замало. Не знаю, чи він зараз популярний далі чи ні. \А зараз всі тусяться вконтактах та на інших сайтах. У всіх загальне хобі - інтернет. зараз і вконтактає більярд, і не тільки) |
|
|
Моє нове хобі - це малювання картин за номерами, як для початківця, так те шо треба. В комплекті є фарби і пензли. І на фінал - виходить супер живопис!
|
|
|
З того, що залишилось, мабуть - література
![]() ![]() |
Даже мужчина может красить этим. Глубокий, интенсивный и равномерный цвет.
|
|
Люблю читати. Причому паперові книжки, а не електронні
|
|
|
Talyanochka wrote:
Люблю читати. Причому паперові книжки, а не електронні Так, в наш час рідкість. Скоро на любителів паперових книжок дивитимуться як на динозаврів. Я також читаю, переважно детективи та фантастику. А що ви читаєте, якщо не таємниця? |
|
|
quote="Kostyuk" post=5000]Talyanochka wrote:
Люблю читати. Причому паперові книжки, а не електронні Так, в наш час рідкість. Скоро на любителів паперових книжок дивитимуться як на динозаврів. Я також читаю, переважно детективи та фантастику. А що ви читаєте, якщо не таємниця? Я люблю читати переклади на українську мову. Зараз замовила собі https://rozetka.com.ua/7739000/p7739000/ "Володар перснів" саме читаю. А взагалі,фентезі - моя слабість, часто читаю запоєм |
Останнє редагування: 7 years 5 months ago від wlada86.
|
|
Читати з чашечкою чаю ...
|
|
|
Я люблю в танки поиграть после роботы
|
|
|
Я в свободное время не против сходить на балет. Очень удобно, что сейчас даже билеты на балет в Киеве можно купить через интернет, что сокращает время ожидания в очередях.
|
Останнє редагування: 6 years 2 months ago від admin.
|
|
лучшее времяпровождение это активный отдых с друзьями - рыбалка, поход..
|
Дела идут хорошо, но не известно куда.
|
|
несколько банок пива и просмотр Лиги чемпионов)
|
кто ищет, вынужден блуждать
|
|
Я після роботи люблю готувати. Правда, до шедеврів кулінарії мені ще далеко, а от щось просте подобається робити. Ось наприклад знайшла 3 рецепти смачних домашніх сирників https://pani.best/pravylni-syrnyky-3-najsmachnishykh-retsepty/ Перші два з них вже випробувала - вийшли дійсно круті і смачні! На цьому сайті є цілий розділ з нескладними рецептами, багато собі зберегла в закладки.
|
|
|
Игровой досуг со смартфона и я тоже люблю. Например могу регулярно ставки делать, самые разные. Даже в мобильной версии бк фавбет их делать люблю, это как такая игра онлайн и все доступно со смартфона
|
|
|
А мы с мужем увлеклись ставками на спорт, которые можно делать в этой https://betwinner-bonus.com/ лучшей букмекерской конторе, где классные бонусы при регистрации и самые быстрые выплаты, особенно на электронный кошелек.
|
|