Запрошуємо,
Гість
|
|
мене цікавить, 1-що буде у приміщенні напроти Універмагу?
2- чи не забагато хендів розвелось в Миколаєві 3- чи будуть наводити лад на площі, тай клуб не завадило б оновити фасад...поставили одні лавки...і все 4-клумби біля пам"ятника Шевченку треба б було засадити красиво, як у Львові 5-парк біля 1 школи зовсім ніякий....страшно там гуляти чи спортом займатись |
Останнє редагування: 11 years 8 months ago від Detective X.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
Detective X писав(ла):
мене цікавить, 1-що буде у приміщенні напроти Універмагу? 2- чи не забагато хендів розвелось в Миколаєві 3- чи будуть наводити лад на площі, тай клуб не завадило б оновити фасад...поставили одні лавки...і все 4-клумби біля пам"ятника Шевченку треба б було засадити красиво, як у Львові 5-парк біля 1 школи зовсім ніякий....страшно там гуляти чи спортом займатись Якщо ви про приміщення у центрі, то там ще висить реклама про оренду, значить власники ще самі не знають, що там буде Секонди в принципі ще не надоїли, тим більше інколи там можна і щось нормальне знайти На рахунок 3-ьох останніх пунктів, я з вами згоден, якщо мати бажання і фінанси з Миколаєва можна зробити просто "конфетку". І можливо мешканці мочали б гордитись своїм містом, і не називали його б "дірою". |
|
|
ще одне питання? чи буде щось змінюватись у центрі зі стоянками біля приватбанку ... центрова дорога....а проїзду немає. "Кишені" для стоянок поробили ...і тепер не протиснутись....
|
|