Запрошуємо,
Гість
|
|
Мої улюблені фільми...
1. Віднесені вітром 2. Солодкий листопад 3. Сибірський цирульник 4. Ізгой 5. Розмальована вуаль 6. Французький поцілунок 7. Водій для Віри 8. Війна подружжя Роуз 9. Король Лев 10. Перл Харбор Ваша топ -10... Найкращі фільми, жанри, актори... |
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
Хороша ідея, тільки мені думаю буде важко згадати свою кращу десятку
Мій улюблений серіал наприклад "Секретні матеріали" |
|
|
Mr.Franik писав(ла):
Хороша ідея, тільки мені думаю буде важко згадати свою кращу десятку Мій улюблений серіал наприклад "Секретні матеріали" Час є - згадуйте вашу десятку "Секретні матеріали" - це наукова фантастика...Може і "Твін Пікс" до вподоби? |
|
|
Також мені здається, що 10-ка це занадто багато, дуже складно пригадати усі свої улюблені фільми, ще й їх по рейтингу розмістити..
Поки що пропоную топ-10 найкращих фільмів за версією одного популярного сайту: 1. Побег из Шоушенка (1994) 2. Зеленая миля (1999) 3. Форрест Гамп (1994) 4. Леон (1994) 5. Список Шиндлера (1993) 6. Достучаться до небес (1997) 7. Иван Васильевич меняет профессию (1973) 8. Бойцовский клуб (1999) 9. Король Лев (1994) 10. Аватар (2009) Свою 5-тірку виложу пізніше (на топ-10 не хватить терпіння ) |
|
|
knopka писав(ла):
Mr.Franik писав(ла): "Твін Пікс" це не наукова фантастика - це містика. І то така закручена. Так і не можу точно пригадати чим же він так і закінчився?Хороша ідея, тільки мені думаю буде важко згадати свою кращу десятку Мій улюблений серіал наприклад "Секретні матеріали" Час є - згадуйте вашу десятку "Секретні матеріали" - це наукова фантастика...Може і "Твін Пікс" до вподоби? На те щоб пригадати і по-групувати за рейтингом і вибрати 10 фільмів треба час. Самий складний форум . Але справлюсь. Скину найближчим часом свою десятку |
|
|
admin писав(ла):
Також мені здається, що 10-ка це занадто багато, дуже складно пригадати усі свої улюблені фільми, ще й їх по рейтингу розмістити.. Поки що пропоную топ-10 найкращих фільмів за версією одного популярного сайту: 1. Побег из Шоушенка (1994) 2. Зеленая миля (1999) 3. Форрест Гамп (1994) 4. Леон (1994) 5. Список Шиндлера (1993) 6. Достучаться до небес (1997) 7. Иван Васильевич меняет профессию (1973) 8. Бойцовский клуб (1999) 9. Король Лев (1994) 10. Аватар (2009) Свою 5-тірку виложу пізніше (на топ-10 не хватить терпіння ) З цієї десятки переглянула тільки п'ять фільмів...Залишилося стільки ж... Перший на черзі - Побег из Шоушенка (1994)... Можна просто десятку, не розміщуючи по рейтингу |
|
|
SV-WOLF писав(ла):
knopka писав(ла): Mr.Franik писав(ла): "Твін Пікс" це не наукова фантастика - це містика. І то така закручена. Так і не можу точно пригадати чим же він так і закінчився?Хороша ідея, тільки мені думаю буде важко згадати свою кращу десятку Мій улюблений серіал наприклад "Секретні матеріали" Час є - згадуйте вашу десятку "Секретні матеріали" - це наукова фантастика...Може і "Твін Пікс" до вподоби? На те щоб пригадати і по-групувати за рейтингом і вибрати 10 фільмів треба час. Самий складний форум . Але справлюсь. Скину найближчим часом свою десятку Я написала, що "Секретні матеріали" - це наукова фантастика, а не "Твін Пікс" ...Це ж прікольно, що форум складний... |
Останнє редагування: 14 years 9 months ago від knopka.
|
|
knopka писав(ла):
Mr.Franik писав(ла): Хороша ідея, тільки мені думаю буде важко згадати свою кращу десятку Мій улюблений серіал наприклад "Секретні матеріали" Час є - згадуйте вашу десятку "Секретні матеріали" - це наукова фантастика...Може і "Твін Пікс" до вподоби? Це зовсім інші речі... Я би скоріше сказав що "Полтергейст" ближчий буде |
|
|
Mr.Franik писав(ла):
knopka писав(ла): Mr.Franik писав(ла): Хороша ідея, тільки мені думаю буде важко згадати свою кращу десятку Мій улюблений серіал наприклад "Секретні матеріали" Час є - згадуйте вашу десятку "Секретні матеріали" - це наукова фантастика...Може і "Твін Пікс" до вподоби? Це зовсім інші речі... Я би скоріше сказав що "Полтергейст" ближчий буде Ясно Не знаю, що то таке "Полтергейст" ...скоріше за все - фантастика чи жахи ( або одне і друге)... не дуже мені подобається такий жанр... Мої улюблені серіали "Відчайдушні домогосподарки", "Анатомія Грей" |
|
|
В мене багато фільмів які мені подобаються. Всіх і не перелічити, пробував, все рівно відчуття що щось упустив. Ось десяток що зміг пригадати, які можу дивитись і дивитись, які несуть певне моральне та духовне навантаження, заставляють задуматись.
1. Службовий роман 2. Кавказька полонянка 3. З легкою парою 4. Іван Васильович міняє професію 5. Брильянтова рука 6. Нові пригоди Шуріка 7. Форест Гамп 8. Хоробре серце 9. Леон 10. Зелена миля Фільми викладені не по зростанню чи спаданню. Як згадував так і писав. Я бачу треба зробити поділ на вітчизняні фільми і закордонні. Напишу потім ще десятку хороших фільмів. |
|
|
knopka писав(ла):
Mr.Franik писав(ла): knopka писав(ла): Mr.Franik писав(ла): Хороша ідея, тільки мені думаю буде важко згадати свою кращу десятку Мій улюблений серіал наприклад "Секретні матеріали" Час є - згадуйте вашу десятку "Секретні матеріали" - це наукова фантастика...Може і "Твін Пікс" до вподоби? Це зовсім інші речі... Я би скоріше сказав що "Полтергейст" ближчий буде Ясно Не знаю, що то таке "Полтергейст" ...скоріше за все - фантастика чи жахи ( або одне і друге)... не дуже мені подобається такий жанр... Мої улюблені серіали "Відчайдушні домогосподарки", "Анатомія Грей" Я як медик, мав би дивитись "Анатомію Грей", але подивившись першу серію зрозумів що це фільм не стільки про медицину стільки про секс.. А от Домогосподарки мені тоже сподобались |
|
|
Із серіалів непогані "Еркюль Пуаро", "Убивча сила", "Доктор Хаус".
|
|
|
SV-WOLF писав(ла):
Із серіалів непогані "Еркюль Пуаро", "Убивча сила", "Доктор Хаус". Ці хороші, я б ще "Глухар" додав |
|
|
З радянських:
"Москва сльозам не вірить" "Карнавал" "Іронія долі, Або з легкою парою" |
|
|
Також люблю "Доктора Хауса", цікавий серіал. "Убивча сила" та "Глухарь" - це прості закручені бойовики, цікавого у них мало, ну хіба можливо комусь подобається спостерігати за роботою міліції....
Ще знаю, що багатьом подобається серіал "Загублені" - подивився якось пару раз - нічого цікавого для себе не побачив... Одним словом кожному своє... |
|
|
mitla писав(ла):
Також люблю "Доктора Хауса", цікавий серіал. "Убивча сила" та "Глухарь" - це прості закручені бойовики, цікавого у них мало, ну хіба можливо комусь подобається спостерігати за роботою міліції.... Ще знаю, що багатьом подобається серіал "Загублені" - подивився якось пару раз - нічого цікавого для себе не побачив... Одним словом кожному своє... Для цього ця тема і створена, щоб кожен міг висловити свою думку |
|
|
mitla писав(ла):
Також люблю "Доктора Хауса", цікавий серіал. "Убивча сила" та "Глухарь" - це прості закручені бойовики, цікавого у них мало, ну хіба можливо комусь подобається спостерігати за роботою міліції.... Із "Загубленими" режисери намудрували. Ще спочатку було нормально. Але потім.... Хто що курив, пив чи ковтав то і вигадував. Безмежний політ фантазії. Такий що вже забувається як туди герої попали. Ще знаю, що багатьом подобається серіал "Загублені" - подивився якось пару раз - нічого цікавого для себе не побачив... Одним словом кожному своє... |
|
|
А хтось бачив наприклад Огнеупорный (2008) / Fireproof - особливо раджу для сімейних пар, хоча непогано для просто пар і навіть просто для холостяків. Але додивитись до кінця. Фільм про те, як повернути напружені стосунки у нормальне русло. Гарантовано (бодай на деякий час) позитивний результат, але дивитись потрібно разом. Справжній фільм, який чогось учить, а не подразнює нервову систему.
|
Криза дістала: їм пліснявий сир, п’ю старе вино... авто теж без даху...
|
|
ototo писав(ла):
А хтось бачив наприклад Огнеупорный (2008) / Fireproof - особливо раджу для сімейних пар, хоча непогано для просто пар і навіть просто для холостяків. Але додивитись до кінця. Фільм про те, як повернути напружені стосунки у нормальне русло. Гарантовано (бодай на деякий час) позитивний результат, але дивитись потрібно разом. Справжній фільм, який чогось учить, а не подразнює нервову систему. Сьогодні подивлюсь, якщо знайду його в інтернеті. Як не дивно, фільм буде якраз в тему |
|
|
Найкращі фільми ( на мій погляд) :
1."Леон - Кілер"; 2. "Аватар"; 3."Знайомтеся, Джо Блек"; 4."Таксі"; 5."П'ятий елемент"; 6."Матриця"; 7."Бійцівський клуб"; 8."Сумерки"; 9."Швидкість"; 10."Зоряні війни". |
|