Запрошуємо,
Гість
|
|
Інколи хочеться переглянути хороший фільм. Але часто ми купуємось на рекламу, а насправді фільм виявивляється таким, що просто жаль потраченого на нього часу..
Тому прошу писати про саме останній фільм, який ви переглянули, і чи варто його порекомендувати іншим форумчанам.. Мій останній фільм (2 дня тому) був фільм Згадуй мене / Remember Me (2010): не жалію, що витратив на нього свій час, хороша, життєва мелодрама з дуже несподіваним закінченням.. Рекомендую до перегляду.. |
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
admin писав(ла):
Інколи хочеться переглянути хороший фільм. Але часто ми купуємось на рекламу, а насправді фільм виявивляється таким, що просто жаль потраченого на нього часу.. Тому прошу писати про саме останній фільм, який ви переглянули, і чи варто його порекомендувати іншим форумчанам.. Мій останній фільм (2 дня тому) був фільм Згадуй мене / Remember Me (2010): не жалію, що витратив на нього свій час, хороша, життєва мелодрама з дуже несподіваним закінченням.. Рекомендую до перегляду.. Виходить у мене в цій темі кожен день новий пост буде |
|
|
Mr.Franik писав(ла):
admin писав(ла): Так без проблем.. Для цього і було створено цю тему.. Переглянули новий фільм, запрошуємо сюди, щоб коротко висловити свою свіжу думку про стрічку.. і можливо навіть порекомендувати її для перегляду іншим форумчанам.. Інколи хочеться переглянути хороший фільм. Але часто ми купуємось на рекламу, а насправді фільм виявивляється таким, що просто жаль потраченого на нього часу.. Тому прошу писати про саме останній фільм, який ви переглянули, і чи варто його порекомендувати іншим форумчанам.. Мій останній фільм (2 дня тому) був фільм Згадуй мене / Remember Me (2010): не жалію, що витратив на нього свій час, хороша, життєва мелодрама з дуже несподіваним закінченням.. Рекомендую до перегляду.. Виходить у мене в цій темі кожен день новий пост буде |
|
|
Сьогодні дивився "Білий Бім чорне вухо"
|
Останнє редагування: 14 years 8 months ago від Mr.Franik.
|
|
Переглянула фільм "Крестный отец" 1 і 2 частину, залишилася 3
|
|
|
Сьогодні дивився "Білий Бім чорне вухо" Переглянула фільм "Крестный отец" 1 і 2 частину, залишилася 3 Це дуже добре, що ви їх переглянули, але хотілось би почути більш розгорнуту відповідь. Чи сподобалось, чи ні. Чому сподобалось або чому не сподобалось? |
|
|
На рахунок Біма, сподобався, старенька але добра і смішна радянська класика
|
|
|
admin писав(ла):
Сьогодні дивився "Білий Бім чорне вухо" Переглянула фільм "Крестный отец" 1 і 2 частину, залишилася 3 Це дуже добре, що ви їх переглянули, але хотілось би почути більш розгорнуту відповідь. Чи сподобалось, чи ні. Чому сподобалось або чому не сподобалось? Перегляну третю частину і напишу про свої враження... |
|
|
Дивився сьогодні "Упімай мене якщо зможеш" з Дікапріо у головній ролі, дуже фільм сподобався, рекомендую подивитися тим хто ще не бачив
|
|
|
"Війна наречених" - рекомендую.
|
|
|
Нарешті переглянула 3 частину фільму "Крестный отец"! Всім раджу, можна навіть другий раз переглянути Мені сподобалися всі три серії ( у них усе) : мафія, політика, родинні зв'язки, кохання, гроші, помста...
|
|
|
"Впусти мене" (Швеція (2008).
Фільм атмосферний, дуже вразив. P.S. Любителям дорогих блокбастерів категорично не рекомендую. |
|
|
FeelTheDifference писав(ла):
"Впусти мене" (Швеція (2008). Фільм атмосферний, дуже вразив. P.S. Любителям дорогих блокбастерів категорично не рекомендую. А що значить атмосферний |
|
|
Дивився Робін Гуда сьогодні... Фільм так собі. Хоча історія всім відома але усе одно цікаво
|
|
|
Mr.Franik писав(ла):
Дивився Робін Гуда сьогодні... Фільм так собі. Хоча історія всім відома але усе одно цікаво І я хочу цей фільм переглянути...Так його розрекламували |
|
|
Mr.Franik писав(ла):
FeelTheDifference писав(ла): Добре передана атмосфера фільму, ти наче занурюєшся в ті події, все виглядає цілком живим, а не "притертим" штучно в фільм, персонажі добре виписані і продумані, їхні дії вписуються в уявлення стосовно їхнього образу. Музика та відеоряд лише підкреслюють ці відчуття. І загалом фільм витриманий в одному стилі."Впусти мене" (Швеція (2008). Фільм атмосферний, дуже вразив. P.S. Любителям дорогих блокбастерів категорично не рекомендую. А що значить атмосферний Це і є атмосферність фільму. саме поняття, звісно, значно глибше, але це важко пояснити на словах. |
|
|
FeelTheDifference писав(ла):
Mr.Franik писав(ла): FeelTheDifference писав(ла): Добре передана атмосфера фільму, ти наче занурюєшся в ті події, все виглядає цілком живим, а не "притертим" штучно в фільм, персонажі добре виписані і продумані, їхні дії вписуються в уявлення стосовно їхнього образу. Музика та відеоряд лише підкреслюють ці відчуття. І загалом фільм витриманий в одному стилі."Впусти мене" (Швеція (2008). Фільм атмосферний, дуже вразив. P.S. Любителям дорогих блокбастерів категорично не рекомендую. А що значить атмосферний Це і є атмосферність фільму. саме поняття, звісно, значно глибше, але це важко пояснити на словах. Спасибі за розгорнуту відповідь |
|
|
А тільки що я продивився фільм Хижаки, як на мене він тягне на тверду 4
|
|
|
Я на вихідних переглянула фільм "Сутінки" ( першу частину)...Його скоріш за все більшість бачили...Стрічка у всіх на слуху, розрекламована, популярна... Мені "Сутінки" сподобалися...
|
Останнє редагування: 14 years 6 months ago від knopka.
|
|
knopka писав(ла):
Я на вихідних переглянула фільм "Сутінки" ( першу частину)...Його скоріш за все більшість бачили...Стрічка у всіх на слуху, розрекламована, популярна... Мені "Сутінки" сподобалися... Так фільм непоганий, тільки старенький уже трохи |
|