Запрошуємо,
Гість
|
|
Захопила атмосферна фантастика на тему постапокаліпсиса скачати тут (5мб)
|
RUSE - ідеальна стратегія !
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
Ruslan писав(ла):
Захопила атмосферна фантастика на тему постапокаліпсиса скачати тут (5мб) Ви би може хоч назву книги (чи книг) ну і авторів написали, яких пропонуєте |
|
|
Mr.Franik писав:
Ви би може хоч назву книги (чи книг) ну і авторів написали, яких пропонуєте а йому цього не потрібно, оскільки даний пост - лише прихована (причому досить слабенько) реклама іншого сайту. |
|
|
в даному пості не думав нічого рекламувати, форум читають різні люди і дехто абсолютно не цікавиться фантастикою або постапокаліптикою, тому можуть проігнорувати ц-е
|
RUSE - ідеальна стратегія !
Останнє редагування: 14 years 7 months ago від Ruslan.
|
|
Усім раджу "Чорний Ворон. Залишинець" Шкляра. Книга базується на реальних подіях 1919-1924 років про так звану Холодноярську республіку. Захоплююча історія маловідомих борців за волю України. Дуже цікаво...
|
|
|
Адам Коцко писав(ла):
Усім раджу "Чорний Ворон. Залишинець" Шкляра. Книга базується на реальних подіях 1919-1924 років про так звану Холодноярську республіку. Захоплююча історія маловідомих борців за волю України. Дуже цікаво... Якщо є можливість можете поставити на неї посилання |
|
|
Та мабуть у неті ще немає тексту. Я купив книжку у магазині "Клубу сімейного дозвілля" (здається правильна назва) за 25 грн. Усім раджу. Тим паче, що електронні книги не мають того шарму, що мають друковані, які можна взяти зі собою і почитати навіть у бусику. Звісно ж, якщо немає зайвих 400-500 баксів на електронного читача (не знаю як саме називається ота штукенція, якою можна читати електронні книги і за розмірами як невеличкий зошит)
|
|
|
Адам Коцко писав(ла):
Та мабуть у неті ще немає тексту. Я купив книжку у магазині "Клубу сімейного дозвілля" (здається правильна назва) за 25 грн. Усім раджу. Тим паче, що електронні книги не мають того шарму, що мають друковані, які можна взяти зі собою і почитати навіть у бусику. Звісно ж, якщо немає зайвих 400-500 баксів на електронного читача (не знаю як саме називається ота штукенція, якою можна читати електронні книги і за розмірами як невеличкий зошит) Та є іще ноутбуки і нетбуки |
|
|
Вони теж дорогі. Та і для читання книг зовсім незручні. Я за старі добрі паперові книжки
|
|
|
Адам Коцко писав(ла):
Вони теж дорогі. Та і для читання книг зовсім незручні. Я за старі добрі паперові книжки Таких як ви з кожним роком стає все менше, все більше читачів переходять на цифрові зчитувачі... |
|
|
Не переварюю читання книг з монітору, так само як і звукових книг.
Все-таки стара-добра книга в руках - незамінне відчуття. + зір не так портиться)) |
|
|
FeelTheDifference писав(ла):
Не переварюю читання книг з монітору, так само як і звукових книг. Все-таки стара-добра книга в руках - незамінне відчуття. + зір не так портиться)) ... і пахне своєрідно |
|
|
А хто якому жанру книг взагалі віддає перевагу? Яким письменникам?
|
|
|
Мені подобаються історичні романи, але зараз трохи підсів на детективи. А письменників я взагалі не запам ятовую, щось завжди забуваю або плутаю їхні імена
|
Останнє редагування: 14 years 3 months ago від Адам Коцко.
|
|
А хто якому жанру книг взагалі віддає перевагу? Яким письменникам? Люблю детективи - Артура Конан Дойла і Агати Крісті особливо. Правда більше залежить не від автора, а від якості його творіння |
|
|
Кому подобаються детективи, то рекомендую українських сучаних авторів - подружжя Лапікурів. Україномовні, модні автори українського детективу.
|
|
|
Ще в шкільні роки перечитала чимало детективів Агати Крісті..а потім "присіла" на романи...на рахунок авторів українського детективу - досить цікаво..почитаю, як матиму час ))
|
|
|
Адам Коцко писав(ла):
Кому подобаються детективи, то рекомендую українських сучаних авторів - подружжя Лапікурів. Україномовні, модні автори українського детективу. Українського детективу ще не бачив, треба буде прогянути щось |
|
|
"Vita Nostra" Дяченків - потужний роман, як на мій погляд.
Та й те, що він у рік свого виходу отримав гран-прі як найкращий фантастичний роман Європи за версією Єврокон'у (якщо не путаю), думаю, вартує не мало. |
|
|
"Vita Nostra" Дяченків - потужний роман, як на мій погляд. Та й те, що він у рік свого виходу отримав гран-прі як найкращий фантастичний роман Європи за версією Єврокон'у (якщо не путаю), думаю, вартує не мало. А про що книга? |
|