Запрошуємо,
Гість
|
|
|
* Хто кидає палити - відтягують свій кінець, а хто палить - закінчує раком!!!
* * Підвищення по службі без підвищення в зарплаті являється пониженням. *** мовою оригіналу: "При слове "косяк" - только 15% вспоминают о дверном проеме и только 5% о рыбе!!" **** Недопите спиртне - перший дзвоник про нездорову атмосферу в колективі!!! ***** З похмілля важче всього Колобку - він весь болить!!! |
Криза дістала: їм пліснявий сир, п’ю старе вино... авто теж без даху...
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
Коротко і смішно
|
|
|
ototo цей ваш вислів також влучний: "Криза дістала: їм пліснявий сир, п’ю старе вино... авто теж без даху... " Про наших депутатів
|
|
|
knopka писав(ла):
ototo цей ваш вислів також влучний: "Криза дістала: їм пліснявий сир, п’ю старе вино... авто теж без даху... " Про наших депутатів і не тільки! |
|
|
ototo писав(ла):
knopka писав(ла): Ось про депутатів "Ти работа нас не бойся, мы тебя не тронем",ototo цей ваш вислів також влучний: "Криза дістала: їм пліснявий сир, п’ю старе вино... авто теж без даху... " Про наших депутатів і не тільки!"Не торопись, а то успееш" |
Останнє редагування: 14 years 8 months ago від SV-WOLF.
|
|
Інтерпретація відомої фрази "Кто не роботает, тот подрабативает"
|
|
|
|
Останнє редагування: 14 years 8 months ago від yulichka.
|
|
Долучення:
|
Останнє редагування: 14 years 8 months ago від yulichka.
|
|
Шуфрич знову очолює міністерство надзвичайних ситуацій. Чекайте знову катастроф. Азаров попросив ЄС про кредит у 20 мільярдів доларів, для оплати репетиторів Президенту. Янукович вшанував пам’ять поета, а якого - так і не сказав. Дивлячись, як виступає Азаров українською, можна зробити висновок, що Янукович, серед них, - найрозумніший.
Долучення:
|
|
|
|
|
|
yulichka писав(ла):
Шуфрич знову очолює міністерство надзвичайних ситуацій. Чекайте знову катастроф. Азаров попросив ЄС про кредит у 20 мільярдів доларів, для оплати репетиторів Президенту. Янукович вшанував пам’ять поета, а якого - так і не сказав. Дивлячись, як виступає Азаров українською, можна зробити висновок, що Янукович, серед них, - найрозумніший. |
|
|
Давненько мене тут не було:
======= Квапити жінку - те саме, що намагатися прискоритизавантаження комп'ютера. ======= Багата людина - це та, яка дійсно голиться одноразовимстанком ОДИН раз. ======= Якщо естонець вип'є гальмівної рідини, то він зможепереміщатися назад у часі. ======= В Італії випущена нова екранізація казки " Красуня ічудовисько ". В італійському варіанті вона отримала назву " Мачо ічмо ". ======= В країні основний спосіб знайомств - це "бухалиразом". ======= Теща так швидко жувала насіння, що вдавилась соняшниковоюолією... ======= |
|
|
=======
Справжній секс - це такий секс, після якого навіть сусідивиходять покурити! ======= Сила впертості: вводити неправильний пароль до тих пір, покикомп'ютер з ним не погодиться. ======= Особливості національної роботи : чим більше зробишсьогодні, тим більше переробиш завтра. !!!!!!!! ======= Купив пігулки для підвищення інтелекту. Не зміг відкритикоробку ... ======= В Україні за другу дитину дають 28 000 тис.гривень. А вКитаї - тягла! ======= |
|
|
їдуть у купе українець і негр. Українець питає:
-Синку, ти хто? -Українець! -А я тоді хто? -Моцкаль, напевно!..)) |
Останнє редагування: 13 years 5 months ago від admin.
|
|
Все люди делятся на три категории:
1. Совы (встают и ложатся поздно) 2. Жаворонки (встают и ложатся рано) 3. ДЯТЛЫ - из-за них совы встают рано, а жаворонки ложатся поздно. Люди делятся на три типа: 1. Развязывают пакет. 2. Начинают развязывать, потом рвут. 3. Сразу рвут пакет. сетка |
Останнє редагування: 11 years 10 months ago від vazonov11.
Ці користувачі сказали вам Дякую: zarina
|
|
точнее не бывает)каждый себя тут узнал наверняка
|
|
|
По статистике, самая популярная мужская смска - "Я тебя тоже".
Совесть - как хомяк. Или спит или грызет. Певец Тимоти мылся в душе и случайно обнаружил на теле новое место для татуировки. Сок "Добрый": доброта, идентичная натуральной. |
|
|
– Почему сидите и ничего не делаете?!
– Все, что не делается – всё к лучшему У стен ЗАГСа: - Я должна тебе признаться: я не умею готовить! - Дорогая, тебе не придется готовить, так как я не умею зарабатывать... Только с трудом привыкаешь к хорошей жизни, как сразу предлагают жить ещё лучше!!! |
|
|
Совесть — она такая… Она мучает не тех, кого должна мучить, а тех, у кого она есть.
* * * Всегда знаю как правильно надо было поступить. Потом. * * * Брак — это такие отношения, где один всегда прав, а второй муж. * * * Обычно болеешь одной болезнью, а лечат от той, которую хорошо знает доктор. * * * Определение понятия «диета»: вечность, которая длится от обеда до ужина. * * * - Привет, приглашаю на пиццу! — НАПИЦЦА?! Выезжаю! Зарплата шепчет: — Давай сходим куда-нибудь? А я ей отвечаю: — Дома сиди, маленькая еще... |
|
|
Встречаются два одноклассника:
— Как дела? — Да все по-прежнему — работаю финансовым аналитиком, расти не получается… — А у меня движуха — начинал на автостоянке, потом крупный супермаркет, затем банк, дилинговая компания, франчайзинговый холдинг, теперь дорос до международной корпорации. — Как тебе удается так расти? — Знаешь, хороший охранник на въездных воротах всем нужен! |
|
|