Запрошуємо,
Гість
|
|
Звертаюсь до активної молоді міста. Якщо ти небайдужий до екології, до чистоти навколишнього середовища, візьми участь в акції "Молодь м.Миколаєва за чисте місто", допоможи прибрати місто від сміття ( наприклад, почати з парку 400-річчя біля першої школи )
Якщо ми будемо продовжувати в таких темпах “вбивати” Землю, то коли-небудь не стане нічого: ні води, ні повітря, ні рослин, ні тварин. Не буде й нас, бо без всього вищезазначеного людина вижити не може.Від екологічного благополуччя залежить життя людини. Екологія – це здоров’я планети. Чи зможемо ми довго існувати на “хворій” Землі? Якщо не ти, то хто? Якщо не зараз, то коли? За більш детальною інформацією зветрайтеся по e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. |
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
Ну нарешті є ще хтось кому надоїло дивитись на той бардак і щось зробити!!
Я з вами. |
|
|
Оксана, ви координатор проекту?
|
|
|
Можна сказати, я ініціатор...Оскільки людей трошки малувато, я вирішила залучитися підтримкою Молодого народного руху, щоб провести спільну акцію. Плануємо на наступний тиждень...Головне бажання і хороша погода..Приєднуйтеся!!!
|
|
|
Ідея хороша! Якщо буду мати можливість, то обов'язково приєднаюся до вас!
Оксано, а SV-WOLF часом не ваш брат? |
|
|
Часом не мій брат .Хоча я підтримую його ідеї, висловлені на форумі. Це добре, коли є кілька людей,які хочуть щось робити...мене в планах створити молодіжну громадську організацію...
|
|
|
Оксана писав(ла):
Часом не мій брат .Хоча я підтримую його ідеї, висловлені на форумі. Це добре, коли є кілька людей,які хочуть щось робити...мене в планах створити молодіжну громадську організацію... Молодіжна громадська організація справді потрібна місту! Саме молодь повинна втілювати в життя нові перспективні ідеї! |
|
|
Оксана писав(ла):
Часом не мій брат .Хоча я підтримую його ідеї, висловлені на форумі. Це добре, коли є кілька людей,які хочуть щось робити...мене в планах створити молодіжну громадську організацію... Оксано, а чим ваша нова організація буде відрізнятися від існуючого "Молодіжного народного руху"? |
|
|
Сьогодні проходив через парк, ішов на обід. Побачив з десяток людей з мітлами та граблями, та двома тракторами з причепами Був дуже здивований. Може це ті з міськради що не пішли на роботу, а пішли на толоку ? Але щось вони не виглядали на таких. Але радує що нарешті хтось та й щось організував та й зробив.
Правда коли повертався на роботу їх уже не було, може дощ їх розігнав чи що, але хоч біля самого пам'ятнику прибрано стало. Хоч роботи ще в парку вдосталь. Хто ж ці безіменні герої? |
|
|
Я думаю, що це працівники Миколаївської районної державної адміністрації.
|
|
|
Працівники Миколаївської РДА прибирали сьогодні територію від цвинтару вверх до цемзаводу
|
|
|
Оксана писав(ла):
Працівники Миколаївської РДА прибирали сьогодні територію від цвинтару вверх до цемзаводу Невизнані герої |
|
|
Акція "Молодь м.Миколаєва за чисте місто" буде проходити в середу 21 квітня о 16.00. Прибиратимемо парк 400-річчя. Збір учасників біля головного входу. Прийди і покажи приклад іншим! Не будь байдужим до чистоти навколишнього середовища!!!
|
|
|
я,як член Молодого Народного Руху зрадістю підтримаю таку акцію)))))
|
|
|
афішечка тут)))))))
|
|
|
Долучення:
|
Останнє редагування: 14 years 4 months ago від Вовчик.
|
|
Дуже гарна афіша..підтягуйте людей...почнемо з прибирання міста...ідей є багато
|
|
|
|
|
|
З собою треба інструменти мати, там граблі, віники, совки чи все дадуть? І час трошки не зручний для мене 4 година, постараюсь прийти, як не на 4 то на 5.
|
|
|
knopka, yulichka ,Вовчик! Ви прийматимете участь в акції?
|
|