Запрошуємо,
Гість
|
|
Доброго дня
![]() |
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
Андрій писав(ла):
Доброго дня ![]() Погугліть... Є багато шикарних карт... Видно все аж до будинків і комунікацій... |
|
|
Та от хорошої карти з вулицями міста знайти не можу
![]() |
|
|
Подивився ще раз тільки що, там показує добре тільки обласні центри...
|
|
|
якщо потрібну карту не вдається знайти гуглом, значить її або нема впринципі або нема в загальнодоступному доступі
|
|
|
serter писав(ла):
в загальнодоступному доступі brain crash ![]() |
|
|
якщо потрібні назви вулиць то можливо... однак з Google Earth можна досить пристойну карту-фото витягнути! Сам перевіряв
![]() |
Останнє редагування: 14 years 6 months ago від Phixius.
|
|
І сам би не відмовився від карти Миколаєва з вулицями всіма. Звичайної карти, не фотокарти як в Гуглі
|
|
|
Не доріс іще Миколаїв до того розміру, щоб його детально показували на картах
![]() |
|
|
А де хочаб список вулиць можна глянути? Чи телефонний довідник міста можливо.
|
|
|
Телефонний довідник є станом на 2008 рік, якщо не помиляюся, у друкованому вигляді. Раніше продавався в кіоску з канцелярським приладдям навпроти міліції біля кур-гриль. А от в тому, що він є в неті - сильно сумніваюся.
|
|
|
От дефіцитний товар
![]() |
|
|
План міста в електронному варіанті існує. Але потребує певної корекції. Оскільки людина працювала над ним кілька місяців (малювала в корелі), то було б нечесно його отак просто віддати. Тим більше, що існують певні моменти, коли це може стати і вдалим бізнес-проектом. Якщо вдасться назбирати певну кількість реклами. Наприклад, станцій ТО автомобілів, крамниць чи офісів. Профінансувати такий проект мала б міська рада. Та їм не до того.
Якщо хтось береться - можемо обговорити. |
|
|
konchak писав(ла):
План міста в електронному варіанті існує. Але потребує певної корекції. Оскільки людина працювала над ним кілька місяців (малювала в корелі), то було б нечесно його отак просто віддати. Тим більше, що існують певні моменти, коли це може стати і вдалим бізнес-проектом. Якщо вдасться назбирати певну кількість реклами. Наприклад, станцій ТО автомобілів, крамниць чи офісів. Профінансувати такий проект мала б міська рада. Та їм не до того. Якщо хтось береться - можемо обговорити. За свою роботу людина має получати компенсацію, тим більше якщо робота настільки довготривала. Вдалим бізнес проектом це стане тоді якщо інвестором стане влада. З подальшою покупкою майбутнього продукту, наприклад, для бібліотек, шкіл і дитсадків. Без цього успіху не буде бо малий ринок для такого продукту |
|
|
друзяки!
просто так ніхто таку ВЕЛИКУ роботу робити не буде (як мінімум я УЖЕ в цьому сумніваюся)!!! Скоріше за все це якась курсова якогось студента чи щось подібне (чи я помиляюся?)... щодо проекту... в Миколаєві не настільки вже й велика кількість користувачів Інтернету щоб говорити про ефективність такої реклами! Хоча ідея і цікава і я її підтримую!!! як зразок може бути сайт mapia.ua. в загальному я готовий допомогти в реалізації подібного проекту (проте не маю достатніх знань в створенні сайту, але можу допомогти ідеями :-Р) |
|
|
Мова йде не про інтернет рекламу, а про план Миколаєва, надрукований на папері. Де може бути ще багато корисної інформації - адреси і телефони крамниць, аптек, підприємств, установ та організацій, банків. Видання телефонного довідника (а я видавав усі довідники, окрім останнього), доказує, що проект рентабельний і окупний за рахунок реклами. Робила карту не студентка, а (сьогодні уже) професійний дизайненр. Справа в тому, що місто на різні рекламки і т.д. витратило набагато більше коштів, ніж на видання необхідного усім плану. Останній друкувався у 1856 році.
Будемо чекати виборів і зміни керівництва, отоді й профінансуємо. В т.ч. і для інтернету. |
|
|
в нашого міста багато витрат які можуть змусити задуматись над їх раціональністю...
на місці держ. чиновників я б не фінансував просто якись план міста. це не телефонний довідник,а більш точний документ! це як мінімуммає бути ГЕНЕРАЛЬНИЙ план який має бути затверджений! якщо ж це буде робота якогось (нехай і професійного) дизайнера, то цей проект, на мою думку, може бути лише чисто комерційним без залучення держ. коштів... та і потреба в довіднику набагато більша ніж в плані :-Р якщо ж поєднати і довідник і план то це цілком непоганий проект! ![]() P.S. і все ж я не розумію для чого потрібно було затрачати стільки часу людині на створення проекту плану міста яким ніхто не користується... |
|
|
Phixius писав(ла):
P.S. і все ж я не розумію для чого потрібно було затрачати стільки часу людині на створення проекту плану міста яким ніхто не користується... Причина як завжди банальна - потенційні гроші ![]() |
Останнє редагування: 14 years 6 months ago від Mr.Franik.
|
|
konchak писав(ла):
Мова йде не про інтернет рекламу, а про план Миколаєва, надрукований на папері. Де може бути ще багато корисної інформації - адреси і телефони крамниць, аптек, підприємств, установ та організацій, банків. Видання телефонного довідника (а я видавав усі довідники, окрім останнього), доказує, що проект рентабельний і окупний за рахунок реклами. Робила карту не студентка, а (сьогодні уже) професійний дизайненр. Справа в тому, що місто на різні рекламки і т.д. витратило набагато більше коштів, ніж на видання необхідного усім плану. Останній друкувався у 1856 році. Будемо чекати виборів і зміни керівництва, отоді й профінансуємо. В т.ч. і для інтернету. Я вважаю, що кожне поважаюче себе місто має мати карту, вона ж не потребує значних капіталовкладень... Хоча знаючи розмах Гука, він би в бюджеті виділив на неї не менше 100-200 тис. грн., як і на всі інші проекти про які цей пан звітувався ![]() |
|
|
Вся карта-схема, чи план-схема коштувала би до 10. З рекламою і того менше, гривень 5. При тиражі 1000 екз. Порахуйте бажаючих, у місті кілька сотень, різноманітних дистрибюторів, які сотнями гасають містом, розвозячи свій крам у магазини також трохи буде. Знову ж таксисти, лікарі, пожежники. Міліція, бо вона на 70% приїжджа. І місту на сувеніри гостям пригодилась би. Так що про комерційні результати нема чого хвилюватись. Чи когось цікавило, скільки коштував місту фільм, скільки грошей пішло на нікому непотрібні і безрезультатні закордонні відрядження. мова йде про сотні тисяч.а карта таки потрібніша.... Я вже не кажу, що минулого року тільки на канцтовари пішло 50 тисяч. При 10 працівниках. Так що гроші тут не головне. Зараз у міліції розслідують, куди пішли 300 тисяч на програму індивідуального отеплення. Якщо вірити Гуку і вони таке опалення зробили 17-м миколаївцям ( алюди кажуть, що платили свої кошти), то на одну квартиру пішло по 17, 5 тисяч. Заміна котла у моєму будинку площею понад 200 метрів обійшлася вдвічі дешевше... Знову ж таки, з чого би така вибіркова щедрість. Тих грошей вистарчило би на ремонти усіх дірявих дахів багатоповерхівок, бо люди живуть, як на вулиці. Маленькі діти хворіють, грибок, пліснява, здутий паркет і втрачені меблі. Зрештою, живете на посьолку, самі знаєте. Нагадаю, що міська рада минулого року знову поміняла собі дах. За 240 тисяч. Так що не там економимо.
Міська рада замовила і оплатила кілька років тому виготовлення генплану. Та щось робота посувається дууууууже повільно. Заплачено вд 300 до 500 тисяч. Важко із них витиснути справжню цифру, бо гроші пішли як бюджетні, так і цемзаводу. Генплан сьогоднішній владі невигідний, бо тоді виключаються різні маніпуляції із землею. Думаю, що сам генплан на момент виготовлення буде неактуальним, бо різні МАФи і крамнички розміщені в порушення всіх існуючих законів, норм і правил. Мабуть, тому і тягнуть до кінця каденції, щоб розхльобувалась уже нова влада. Але це вже тема окремої розмови... |
|