Запрошуємо,
Гість
|
|
|
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
тебе мабуть давно у місті не було, бо цей заклад уже готують до відкриття десь місяців зо 5-6, а вивіску вже десь 1 місяць тому почепили
|
|
|
Адам Коцко писав(ла):
тебе мабуть давно у місті не було, бо цей заклад уже готують до відкриття десь місяців зо 5-6, а вивіску вже десь 1 місяць тому почепили Та ні, просто напевне не звертав уваги.... Нове приміщення бачив уже давно, але думав, що буде черговий магазин.. А тут... Надіюсь насправді щось смачне буде... |
|
|
є чутки що вже 5-го лютого можна буде там поласувати смачненьким
|
|
|
Був в неділю в даній піцерії. Враження ніякі.
Було людяно, але вільні місця ще були. Спочатку здивувало меню, точніше ціни. Середня піца приблизно 35 грн., велика - 40 грн. Це якщо вірити меню. Я заказав піцу "7+1" за 40 грн., але чек чомусь принесли на 50 грн. Не хотів розбиратись, просто був з дівчиною, але швидше за все ціни в меню уже неактуальні. Далі біля 20 хв. очікування. Коли принесли піцу, ще одне здивування. Не сказав би, що вона була велика, і чомусь дуже нагадувала піцу, яку продають в Нашому Краю. Не знаю як по інгредієнтам, але смак дуже подібний. Різниця лише в тому, що в супермаркеті вона коштує 12 грн., а тут всі 50. З львівськими піцеріями не хочу навіть порівнювати. Ціни такі самі, якщо і не більші. А піца, на жаль, занадто проста. Не знаю щодо інших страв, але на піцу я вже туди точно ходити не буду. Занадто багато негативу, як на перший раз... |
|
|
я теж вже був там. в меню справді ціни на піцу дивні, якшо хтось туди піде раджу піццу замовляти вручну(складники вибрати самому), інгредієнтів буде більше, а ціна менше.
якшо порівнювати з піцою яку продають в "челентано" то миколаївська піцца краще. із негативу відмічу те що в піцерії є покриття вайфай з промовистою назвою "Pizza", на прохання надати пароль для доступу адміністартор відповіла - "мережа для внутрішнього користування" |
|
|
А хто власник піцерії, хтось знає?
|
|
|
Адам Коцко писав(ла):
А хто власник піцерії, хтось знає? Власники ті самі, що і магазину "7+1" (в центрі) - Павличак і друзі P.S. До речі піца там ніяка, хоча за перший такий заклад в Миколаєві їм однозначно плюс. |
Останнє редагування: 13 years 7 months ago від admin.
|
|
м-да, ціни такі як у середній львівській піцерії. Цікаво, навіщо їм проектор, якщо на кожній стіні телевізор?
|
Останнє редагування: 13 years 7 months ago від Адам Коцко.
|
|
Адам Коцко писав(ла):
м-да, ціни такі як у середній львівській піцерії. Цікаво, навіщо їм проектор, якщо на кожній стіні телевізор? Футбол крутять. Лігу Чемпіонів, Лігу Європи... |
|
|
|
|