Запрошуємо,
Гість
|
|
«Миколаївводоканал» оштрафували на майже 2 млн. грн. за забруднення Дністра..
Стаття на сайті.... оригінал статті |
Останнє редагування: 13 years 9 months ago від admin.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
таке вартує і на головну поставити! |
Останнє редагування: 13 years 9 months ago від Адам Коцко.
|
|
Майже рік скидувались стоки в Дністер і ніхто про це ні слухом ні духом . Жах!! Цікаво а як про таке дізналось спеціалісти екологічної інспекції? Де вони були і чим займались весь цей час?
А про "Миколаївводоканал" я мовчу, там взагалі людей немає. Одні мутанти. Такі тарифи ставити і нічого при цьому не робити і постійно говорити грошей не вистачає. Їх всіх треба сплавити разом з тими стоками раз і назавжди. Люди будьте пильними до таких випадків. Повідомляйте відразу у відповідні органи. Хоч не завжди від них реакції дочекаєтесь. а це вже інше справа. Головне не будьте байдужі. Це наша земля і наша країна. І все що на ній відбувається стосується кожного з нас в тій чи іншій мірі. |
|
|
Недоочищені сьоки скидуюються в Дністер впродовж багатьох років. Та й попробуйте очистити весь масив стічних вод, бо у нас часто господарсько-побутова каналізація зєднана із дощовою. То яких розмірів та потужності потрібні очистні споруди?
Це ще не штраф, а тільки претензія. Судитися можуть роками. Таких претензій екологів в області десь на 90 мільйонів. А від отого усього шуму поступає в бюджет декілька тисяч штрафів. Гляньте на їхній сайт. Якби не цемзавод - не було б і про що звітувати. Найцікавіше те, що Самбір взагалі не має очистних і скидує неочищені стоки в Дністер. Та чомусь про штрафи не чути... Туфта це все. |
|
|
а ще за цікавим принципом тарифи на воду вони ставлять! на днях я трошки більше цікавився цим і в мене виникло багато запитань...
|
|
|
і не у тебе одного
|
|
|
А от мені дуже інтересно,а скільки треба капель того клею,щоб нарешті заклеїти пану Ярославу рот так,щоб більше не відкривався?
|
|
|
buvshii писав(ла):
А от мені дуже інтересно,а скільки треба капель того клею,щоб нарешті заклеїти пану Ярославу рот так,щоб більше не відкривався? А мені інше цікаво. Скільки ще лишилось капель до того щоб чаша людського терпіння переповнилась. Людей мають за ніщо. А люди ще на своїх нападають, як о цей buvshii. |
|
|
Від того, що Муха замовкне, не вирішаться проблеми міста і району. Рано чи пізно усе вилізе нагору. Невже вам буде приємно, коли про ваших дітей і внуків говоритимуть: їхній батько і дід був злодій і паскуда?
Вмієте працювати - працюйте, хто вам заважає? Не можете - чесно вибачтеся і йдіть. Але мовчати про ті неподобства, котрі будуть робитися за кошти мої і інших сумлінних платників податків, ніхто не буде. Так що на те, що усі будуть сліпі, глухі і дурні - не розраховуйте. Чекаємо результатів. |
|
|
Не знаю хто там і за що винен, але те, що воду тепер подають круглодобово у Миколаєві - це великий плюс...
Хоча ще не бачила рахунки за цю воду |
|
|
oli писав(ла):
Не знаю хто там і за що винен, але те, що воду тепер подають круглодобово у Миколаєві - це великий плюс... Ви oli напевно не в тому Миколаєві живете. Що таке говорите. Воду тільки в обід перестали вимикати. А ціна вас обов'язково вразить (якщо ви звісно в нашого Миколаєва). Хоча ще не бачила рахунки за цю воду |
|
|
oli писала: Не знаю хто там і за що винен, але те, що воду тепер подають круглодобово у Миколаєві - це великий плюс... Хоча ще не бачила рахунки за цю воду Подавати цілодобово воду споживачам Миколаєва не складає технічної складності уже давно. І при Гуку якийсь час таке робили. Проблема в іншому. Половина тієї води до споживачів не доходить. Допоки вода була своєю, із Надітич, це не дуже відображалось на її ціні. Тепер вода львівська і потрібно платити за кожен куб, незалежно від того, попав він до споживачів чи пішов через діряві труби у землю. Саме ці втрати пробують компенсувати нинішні керівники міста через тарифи. Оскільки реальні тарифи були б ще більші, зупинились, наразі, на тих 9 гривнях. Решту доплачуватимуть із міського бюджету. Таким чином вкотре вийде так, що половина Миколаєва, котра централізованої води немає і користується криницями, буде оплачуватиме ту воду, котра "пропадає", власними податками, а також коштами, котрі можна було б витратити на дороги, освітлення і т.д. Така ситуація триває роками. Можливо, саме тому та частина міста, де у нас індивідуальна забудова, така занедбана. Обмеження подачі води в часі, здебільшого, роблять не через якісь прориви чи аварії, а з МЕТОЮ ЕКОНОМІЇ ВТРАТ. Аже відключення водопостачання на 8 годин у добу зменшує втрати на 30%. Вода втікає постійно, навіть тоді, коли усі сплять. Тому й відключають. |
|