Запрошуємо,
Гість
|
|
Читаючи коменди до статті про видобування газу з сланцевих порід в нас в районі просто волосся стає дибки. Які наші люди дрібязкові і меркантильні. Замість обговоряння переходять на особисті образи, щей нецензурною лексикою. На обгрунтовані відповіді пуста лайка та образи. Панові Мусі не реба було відповідати на образи Цапи та інших. Вони просто цього не вартують. Якщо чесно по передніх коментах Цапи склаось враження про культуру, мораль та незаангажованість людини. Повністю розчарувала людина.
А тепер по темі. Енергенична неза лежність це фундамент незалежності будь-якої країни. І це зараз розуміють навіть регіонали. Побавились з Росією у дружні відносини і бачу їм досить. Тому їхне рішення про розробку родовищ підтримую. а будуть то американці чи інші іноземні фірми значення не має. Головне щоб ми мали з цього користь. А користь буде. Як до людей не доходить що сама людина вже є лишня на нашій планеті, ми вже давно нанесли непоправиму і незворотну шкоду Землі. Може дійсно нас (людство) чекає тільки одне (як у фантастичних фільмах) це пошук іншої планети бо Земля вже порожня і непридатна до життя. Але до того ще не скоро. і всі народи світу живуть тільки своїми інтересами. І навчімось свої інтереси відстоювати!!! Газ нам потрібен. Технологія видобутку не нова, за нею видобувають у багатьох країнах світу. Чому одним нам має бути зле від цього видобутку? Фільм про який говорять це заказний це видно. Чому різні "Свободи", Цапи та інші баламутять народ? Чому їм так це вигідно? Люди думайте головою, а не керуйтесь емоціями. На емоціях ми от куди зайшли .... |
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
Пане SV -WOLW , раз Ви присвятили мені цілий абзац то почну з вашого кумира- на початку дев"яностих наш район зібрав чималі кошти на проведення каналізаціі , керував всім цим дійством ваш коханий славцьо і в той час коли ви безтурботно ходили до школи, я думав чим мені нагодувати дітей,а мух на наші останні гроші збудував собі хату.То ж не треба розказувати хто вартий уваги а хто ні .Що до образ-дописувач Іванович назвав форумчан придурками і Ви його підтримали , з того все і почалося ,тому не треба нікого винити і вчити .На рахунок видобутку газу дуже хочу з Вами погодитись,і що ми повинні бути незалежні ,і що б ми мали з цього користь ,але на сьогодні переконаний- людей банально обдурять і З повагою.
|
|
|
Брешеш Цапе. Не збирав Муха ваших грошей. Хату він побудував ще в кінці 80-х. Гроші на вулицях збирав комітет, куди Муха і не входив, зберігались вони у касира. Та вже тоді ти був такий же мудрий, як і сьогодні. Дотримали гроші до 92-го року, хоч були пропозиції купити труби, та всі казали, що дістануть дешевше, ніж по 5 крб за метр. Добре, Костів ще хоч тих кілька кілометрів асбоцементних завіз, з котрих самі ж люди половину і розікрали. А 40 відсотків жителів взагалі грошей не здали, хоч сьогодні підключились до каналізації усі. А коли оті карбованці перетворились у папірці, пішли здавати їх хоч у фірму Копач, щоб не пропали зовсім.
Є ж документи, є протоколи зборів - так що не вішай наївним людям локшину на вуха. А ті труби, до речі бурові, привезені,котрі можна було покласти у водопровід, ви ж продали за безцінь. І отримали назад ті самі здані гроші, тільки здавали по 300 крб, а отримали по 300 грн. І каналізацію на вулиці таки проложили, і не ти платив за всі додаткові роботи, робітникам за роботу у вихідні і після роботи, за солярку, цемент, не ти ставив могоричі і все інше, а дурний Муха. Муха твоїх грошей в живі очі не бачив, у руках не тримав, здали ви їх по ордеру в касу підприємства, а купити за них тоді можна було хіба ящик горілки. Вже все звіряли і рахували. 1 долар коштував тоді, на момент здачі в касу 150 крб. Люди, котрі здавали, живі. І не Муха просив у них гроші, а вони просились, щоб хоч щось із того було. Маєш каналізацію, вернули тобі гроші 1 грн за 1 крб, а ти не можеш забути, радий Україну продати, лиш би не погодитись з Мухою. Не цап ти, а [censored]. Прошу у інших вибачення, але вже обридло... |
Останнє редагування: 11 years 7 months ago від admin.
|
|
ну, нарешті, ти, [censored], показоло своє істинне лице,я вже і так і сяк а ти все під толерантного косиш.Такого ми тебе знаємо відколи ти до нас заселився. Чогось ти такий розумний не був ,коли люди тобі дорогу до дому перекривали,ще Костіва сюди приплів-свого другана і однокласника-який тобі допоміг цю аферу провернути. В копач йому гроші несли -в то віриш хіба ти сам і та шайка ,що з тобою орудувала. Ти ще договоришся і до дому будеш через Радів іздити.А [censored] в дзеркалі побачиш ,дореч,і з натуральною бородою!!
|
Останнє редагування: 11 years 7 months ago від gravitssapa.
|
|
Та вже бачу. Є всі документи, підійди і ще раз перевір. А цапом (рос-[censored]) ти сам себе назвав.
|
|
|
начитаний [censored]-подивися фільм " Кін-дза-дза" і просвітися ,що таке gravitssapa,а те що [censored] в дзеркалі бачиш то вже добре-прогрес!!
|
|
|
Гравіцаппа - скорочено гравітаційний цап. Фільм хороший. Ку!
|
|
|
зате ти повнорозмірний [censored] !
|
|
|
О---! Поцікався, що таке IP-адреса. Я здогадувався, що в тебе гнилувате нутро, та ніколи не міг подумати, що ти впав так низько. А що скажуть депутати в райраді, коли їм дати роздруківку отих твоїх всіх перлів? А що скаже teressa, коли дізнається, хто писав оті листівки, які ви дружно мені приписали? Маєш пенсію, зарплату тисяч 10, службову машину, робити нічого не требе, відповідальності жодної. Тобі ще мало? Ти хочеш, щоб я відповів тобі? Ти знаєш, я це можу зробити. Вже не один пожалкував, що розпочинав. А знаю чимало, прибажанні дізнаюся ще більше.
Що мене стримує сьогодні - мені шкода твоїх синів, які і не здогадуються, наскільки гнилий їхній батько. Ку... При зустрічах не підходь до мене. Руки тобі я не подам. Тобі ж краще буде вдавати, ніби ти - то не ти. |
|
|
з тобою і так ніхто не здоровається, .Славцю ,не нервуйся , я розумію ,що правда не все солодка ,тим більше в такому малому місті .До речі -в мене син і донька .Будь здоров- не кашляй .
|
|
|
Ну як хочеш. Ти собі сам обрав варіант.
|
|
|
Можна вже боятися ? В понеділок на 19 позачерговій сесіі Стільська сільрада вирішила НЕ ДАВАТИ дозволу на видуботок сланцевого газу у даному районі ! Можете нас привітати ! Так хто знас був правий?? По інших сільрадах іде обговорення ,надіюсь,що вони приймуть таке ж саме правильне рішення .
|
|
|
gravitssapa писав(ла):
Пане SV -WOLW , раз Ви присвятили мені цілий абзац то почну з вашого кумира- на початку дев"яностих наш район зібрав чималі кошти на проведення каналізаціі , керував всім цим дійством ваш коханий славцьо і в той час коли ви безтурботно ходили до школи, я думав чим мені нагодувати дітей,а мух на наші останні гроші збудував собі хату.То ж не треба розказувати хто вартий уваги а хто ні .Що до образ-дописувач Іванович назвав форумчан придурками і Ви його підтримали , з того все і почалося ,тому не треба нікого винити і вчити .На рахунок видобутку газу дуже хочу з Вами погодитись,і що ми повинні бути незалежні ,і що б ми мали з цього користь ,але на сьогодні переконаний- людей банально обдурять і З повагою. Про каналізацію і про труби вже не раз чув, і про КООП "Копач" також. Різне говорять, але як показує досвід велика частина з цього вигадки самих людей. Присвячений вам абзац це не захист Мухи, він це сам може зробити і як видно нижче зробив. Мене здивувала ваша поведінка, коментарі, нестриманість у висловлюваннях. Про це я і написав. А ще мене цікавить чому ви такі впевнені що людей кинуть як з "Церазітом". В чому це проявляється вже зараз? Чому ви ведете таку активну пропагандиську діяльність? Чому наприклад коли у львівській облраді підіймали питання про відкриття смітника під Роздолом то була тишина? Такого ажіотажу не було. А там би була сама справжня ЕКОЛОГІЧНА КАТАСТРОФА!!!! З якою ніхто нічого би не зміг зробити. Грибовичі вже скільки раз перекривали трасу мітинги біля облради і міскради робили, а віз і нині там. А від смітника жодної користі (крім жителів Грибович, але вони і так повуха у смітті).Мене дивують такі люди як ви. Вже не раз чув про грандіозні плани в районі про відкриття іноземцями чи українськими інвесторами якихость підприємств. Але як тільки приходилось до обговорень все ставало. яскравий приклад про свинофермуферму в Демні. Люди сказали їм смердітиме і це екологічно небезпечно для них буде. Наче у самих свиней немає. Наче вони гній з під свиней утилізують і вивозять на відповідні відстійники. Все в р. Зубру скидують і воду потім звідти пють з р. Дністер всі що нижче по течії. Хороші перспективи, працевлаштування в селі було б. Але ж ні, "комусь смердітиме". Я вже висловлював думку, може трошки божевільну, що хтось чи група людей (масонів) працює над тим щоб район розвалити, щоб нічого тут не було. Подивитись на географічне розміщення райому, комунікації, це майже ідеальне розмщення. Тут тільки не мішати людям відкривати підприємства і щоб працювали. Я |
|
|
gravitssapa писав(ла):
Можна вже боятися ? В понеділок на 19 позачерговій сесіі Стільська сільрада вирішила НЕ ДАВАТИ дозволу на видуботок сланцевого газу у даному районі ! Можете нас привітати ! Так хто знас був правий?? По інших сільрадах іде обговорення ,надіюсь,що вони приймуть таке ж саме правильне рішення . Вас можна привітати. В Стільсько ви добились того що хотіли. Стосовно "Так хто знас був правий?" час покаже, і люди потім свою оцінку винесуть. Звісно якщо ними знову хтось не маніпулюватиме і не залякуватиме бабаями. |
|