Запрошуємо,
Гість
|
|
Інколи ми не повністю знаємо всі деталі тарифних планів, а особливо КОНТРАКТІВ, яких і боїмося.
Київстар. на даний час подобається контракт "Багато розмов". Підключення на діючий номер 0,00 грн. Абонплата 15,00 грн. (16,13 з податком в ПФ) на місяць. Платиш тільки за плату за з’єднання 0,19 грн. (0,20 грн з ПФ) і далі без обмежень пакетних хвилин в мережі. Мінімальний термін контракту один місяць. підключатись у Львові. |
Криза дістала: їм пліснявий сир, п’ю старе вино... авто теж без даху...
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
Віддаю перевагу Лайф
|
|
|
Mr.Franik писав(ла):
Віддаю перевагу Лайф Абаснуй, а то у мене теж багато чого є, але "Гдє факты, нам нужны факты"!!! |
Криза дістала: їм пліснявий сир, п’ю старе вино... авто теж без даху...
|
|
Тепер все частіше спостерігаю за тим, що все більше і більше людей переходить на контракти в мобільному зв'язку і це добре...
Я також віддаю перевагу оператору Київстар з його тарифом на контрактній основі "Бізнес-10". Одна проблема лише в тому, що до даних тарифів, які доступні для малого та середнього бізнесу, можна підключитись лише через фізичну (приватного підприємця) або юридичну особу... Хоча зараз це не є проблемою, адже тепер чи не у кожному магазині мобільного зв'язку в Миколаєві за деяку плату вас підключать до даних тарифів.. Основна вигода для мене - це відсутність плати за з'єднання взагалі. Також дешеві розмови всередині корпорації, по 5 коп. (між людьми, які підключались через того ж самого підприємця), по 15 коп. - на інші номери Київстар та Djuice. Також кожного місяця для тарифного плану "Бізнес-10" доступні 200 хв. безкоштовно для дзвінків в мережі Київстар та Djuice. Для мене поки що, це найкраща пропозиція на ринку мобільного зв'язку.. |
|
|
ototo писав(ла):
Mr.Franik писав(ла): Віддаю перевагу Лайф Абаснуй, а то у мене теж багато чого є, але "Гдє факты, нам нужны факты"!!!Тариф Вільний Лайф, поповняєш на 35 грн і спілкуєшся протягом 30 днів у мережі Лайф безкоштовно (відсутня плата за зєднання також), а на інші оператори 50 коп (також без плати за зєднання). Так як у мене знайомі переважно на цоьму операторі то мені це вигідно |
|
|
В мене "Київстар" контракт, зауважень не маю, зв'язок нормальний, зрозумілий тарифний план. На відміну від МТС, де з самого початку (юніти) купа пропозицій, але щоб в них розібратись треба було проконсультуватись в сервісному магазині і то треба багато часу щоб розібратись. А "Київстар" провадив зрозумілі тарифні плани, правда і він має зараз багато пропозицій і в них також можна заплутатись.
|
|
|
У мене також "Київстар" ( бачу він популярний)
![]() |
|
|
Лайф - дешево і сердито
|
|
|
ЛАЙФ не усюди добре справляється з мережею...У мене контракт Київстар....
|
Київець- рідне село моє!!!
|
|
Тереза писав(ла):
ЛАЙФ не усюди добре справляється з мережею...У мене контракт Київстар.... Угу. Через покриття бувають конфузи... |
|
|
І не тільки через покриття...В них кожен раз нові правила, акції...Суцільний лохотрон
![]() |
|
|
knopka писав(ла):
І не тільки через покриття...В них кожен раз нові правила, акції...Суцільний лохотрон ![]() Та не треба вже так жорстоко ![]() ![]() |
|
|
ototo писав(ла):
Інколи ми не повністю знаємо всі деталі тарифних планів, а особливо КОНТРАКТІВ, яких і боїмося. В мене власне такий контракт. Нормально. Правда зараз абонплата вже становить 21, 45 з ПФ(підняли з вересня, але додали 18 Мб трафіку на нет ). Часто використовую його , коли треба зайти в нет з телефону (в дорозі ,наприклад). Київстар. на даний час подобається контракт "Багато розмов". Підключення на діючий номер 0,00 грн. Абонплата 15,00 грн. (16,13 з податком в ПФ) на місяць. Платиш тільки за плату за з’єднання 0,19 грн. (0,20 грн з ПФ) і далі без обмежень пакетних хвилин в мережі. Мінімальний термін контракту один місяць. підключатись у Львові. |
|
|
Користувався всім, що тільки є і все випробував:
Kyivstar - оператор якісний, але відносно інших найдорожчий. Інтернет: 3 бали (з 5); MTC - тепер взяли курс на здешевлення і розширення (впроваджують WCDMA), зв'язок якісний. Інтернет: 4 бали (з 5); Beeline - тіпа дешевий, але потім рубає недешево. Зв'язок - недуже... Інтернет: 1 бал (з 5); Life - реально найдешевший, але мережа не розвинута. Інтернет: 1 бал (з 5); Utel - в 3G просто бомба, відео зв'язок ізюминка, якість зв'язку класна, дешеві тарифи на стаціонар та інтернет, на інші дорого і мінус те що вроді почали розвивати 3G, але на тому сі стало. Інтернет 3G: 5 балів (з 5); В нац.роумінгу (Kyivstar) то саме шо Київстар. Інтернет 2G: 3 бали (з 5). Для прикладу в Молдові, яка є найбіднішою країною в Європі тільки 3 оператори, але всі вони вже давно в стандарті 3G, про Європу взагалі мовчу. Україна в цьому питанні тупить.... P.S. а користуюся: МТС - Безлімітний Легкий 2008 та Utel - U'try (для інтернету). |
|
|
Я на лайфе
|
|