Запрошуємо,
Гість
|
|
Яке на вашу думку найкрасивіше місто в Україні? Де ви побували? Ваші враження від побаченого? Переваги і недоліки українських мегаполісів, маленьких міст? |
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
Памятаю кожен рік організовується рейтинг Найкомфортніше місто для життя, де враховується велика кількість різноманітних факторів. Так от минулого року перемогло моє рідне місто - Івано-Франківськ, а цього року - Львів.
|
|
|
Mr.Franik писав(ла):
Памятаю кожен рік організовується рейтинг Найкомфортніше місто для життя, де враховується велика кількість різноманітних факторів. Так от минулого року перемогло моє рідне місто - Івано-Франківськ, а цього року - Львів. Івано-Франківськ справді хороше місто. І те що перемогло минулого року ще раз доказ, що воно варте. Але дивно щодо Львова. Я люблю Львів. Але погодьтесь, рік тільки почався, а переможець вже відомий . Та й не думаю що у Франківську за ці 4 місяці так стало погано, що воно втратило перше місце. Тим більше, що Франківськ як місто: дешевше, упорядкованіше, спокійніше, чистіше та ін.. Не в образу сказано львів'янам, але так є. Правда серйозні зрушення є у Львові, і це радує. |
|
|
SV-WOLF писав(ла):
Mr.Franik писав(ла): Памятаю кожен рік організовується рейтинг Найкомфортніше місто для життя, де враховується велика кількість різноманітних факторів. Так от минулого року перемогло моє рідне місто - Івано-Франківськ, а цього року - Львів. Івано-Франківськ справді хороше місто. І те що перемогло минулого року ще раз доказ, що воно варте. Але дивно щодо Львова. Я люблю Львів. Але погодьтесь, рік тільки почався, а переможець вже відомий . Та й не думаю що у Франківську за ці 4 місяці так стало погано, що воно втратило перше місце. Тим більше, що Франківськ як місто: дешевше, упорядкованіше, спокійніше, чистіше та ін.. Не в образу сказано львів'янам, але так є. Правда серйозні зрушення є у Львові, і це радує. Прошу вибачення я описався Івано-Франківськ переміг у 2008, а Львів у 2009 році... Цього року місце вакантне |
|
|
Mr.Franik писав(ла):
SV-WOLF писав(ла): Mr.Franik писав(ла): Памятаю кожен рік організовується рейтинг Найкомфортніше місто для життя, де враховується велика кількість різноманітних факторів. Так от минулого року перемогло моє рідне місто - Івано-Франківськ, а цього року - Львів. Івано-Франківськ справді хороше місто. І те що перемогло минулого року ще раз доказ, що воно варте. Але дивно щодо Львова. Я люблю Львів. Але погодьтесь, рік тільки почався, а переможець вже відомий . Та й не думаю що у Франківську за ці 4 місяці так стало погано, що воно втратило перше місце. Тим більше, що Франківськ як місто: дешевше, упорядкованіше, спокійніше, чистіше та ін.. Не в образу сказано львів'янам, але так є. Правда серйозні зрушення є у Львові, і це радує. Прошу вибачення я описався Івано-Франківськ переміг у 2008, а Львів у 2009 році... Цього року місце вакантне Цього року переможе Миколаїв ( Львівської області)....Оце справді комфортне місто... |
|
|
knopka писала:
Цього року переможе Миколаїв ( Львівської області)....Оце справді комфортне місто... best joke ever |
|
|
knopka писав(ла):
Mr.Franik писав(ла): SV-WOLF писав(ла): Mr.Franik писав(ла): Памятаю кожен рік організовується рейтинг Найкомфортніше місто для життя, де враховується велика кількість різноманітних факторів. Так от минулого року перемогло моє рідне місто - Івано-Франківськ, а цього року - Львів. Івано-Франківськ справді хороше місто. І те що перемогло минулого року ще раз доказ, що воно варте. Але дивно щодо Львова. Я люблю Львів. Але погодьтесь, рік тільки почався, а переможець вже відомий . Та й не думаю що у Франківську за ці 4 місяці так стало погано, що воно втратило перше місце. Тим більше, що Франківськ як місто: дешевше, упорядкованіше, спокійніше, чистіше та ін.. Не в образу сказано львів'янам, але так є. Правда серйозні зрушення є у Львові, і це радує. Прошу вибачення я описався Івано-Франківськ переміг у 2008, а Львів у 2009 році... Цього року місце вакантне Цього року переможе Миколаїв ( Львівської області)....Оце справді комфортне місто... Кнопка, напевне перше місце ззаду |
|
|
FeelTheDifference писав(ла):
knopka писала: Цього року переможе Миколаїв ( Львівської області)....Оце справді комфортне місто... best joke everПро наш Миколаїв справді тільки можна пожартувати...шкода |
|
|
knopka писав(ла):
FeelTheDifference писав(ла): knopka писала: Цього року переможе Миколаїв ( Львівської області)....Оце справді комфортне місто... best joke everПро наш Миколаїв справді тільки можна пожартувати...шкода Треба виправляти ситуацію, щоб було чим гордитись |
|
|
knopka писав(ла):
Яке на вашу думку найкрасивіше місто в Україні? Де ви побували? Ваші враження від побаченого? Переваги і недоліки українських мегаполісів, маленьких міст? Найкрасивіше місто - ЛЬВІВ!!! Старовинна, самобутня архітектура, вузькі вулички. Львів яскраво вирізняється серед інших міст своїми пам'ятками історії та культури. |
|
|
yulichka писав(ла):
knopka писав(ла): Яке на вашу думку найкрасивіше місто в Україні? Де ви побували? Ваші враження від побаченого? Переваги і недоліки українських мегаполісів, маленьких міст? Найкрасивіше місто - ЛЬВІВ!!! Старовинна, самобутня архітектура, вузькі вулички. Львів яскраво вирізняється серед інших міст своїми пам'ятками історії та культури. В тому що воно старовинне його і перевага і недолік... Перевага для туристів. А для місцевих жителів скоріше недолік, бо саме місто досить не практичне по суті... |
|
|
yulichka писав(ла):
knopka писав(ла): Яке на вашу думку найкрасивіше місто в Україні? Де ви побували? Ваші враження від побаченого? Переваги і недоліки українських мегаполісів, маленьких міст? Найкрасивіше місто - ЛЬВІВ!!! Старовинна, самобутня архітектура, вузькі вулички. Львів яскраво вирізняється серед інших міст своїми пам'ятками історії та культури. У Львові справді вузькі вулички...про це згадуєш кожен раз, коли стоять припарковані машини і немає як пройти...Старовинна архітектура ( навіть стара) - також правда! Час від часу щось відлітає з будинків, дахів...Пам'ятки історії та культури особливо гріють душу, коли проїдешся у місцевому транспорті... |
|
|
Про смаки не сперечаються.
|
|
|
Що особливо дивує у Львові, так це велика кількість російськомовного населення, як для Центра Заходу однозначно перебір...
У нас в рази менше... |
|
|
Стрий - гарне містечко... Маленьке ( порівняно зі Львовом) та затишне...
|
|
|
knopka писав(ла):
Стрий - гарне містечко... Маленьке ( порівняно зі Львовом) та затишне... Так доволі красиве Памятаю кілька років тому був востаннє в Стрию там на дорозі була шикарна розмітка, а таке у нас рідко побачиш... |
|
|
knopka писав(ла):
Стрий - гарне містечко... Маленьке ( порівняно зі Львовом) та затишне... Так ви праві. Дуже гарне. Відреставроване, прибране, доглянуте. От як місцева влада любить своє місто. Я б хотів щоб і в Миколаєві також так було. |
|
|
SV-WOLF писав(ла):
knopka писав(ла): Стрий - гарне містечко... Маленьке ( порівняно зі Львовом) та затишне... Так ви праві. Дуже гарне. Відреставроване, прибране, доглянуте. От як місцева влада любить своє місто. Я б хотів щоб і в Миколаєві також так було.Підтримаю! Миколаївська влада повинна брати приклад! В Стрию житлово-комунальне господарство ведеться на високому, достойному рівні... |
|
|
В мене є добрий друг зі Стрия, я від нього ніколи не чув скарг на комунальників. А ж дивно. Задоволений тим що є.Але думаю і у них є над чим працювати і що удосконалювати.
|
|
|
SV-WOLF писав(ла):
В мене є добрий друг зі Стрия, я від нього ніколи не чув скарг на комунальників. А ж дивно. Задоволений тим що є.Але думаю і у них є над чим працювати і що удосконалювати. Немає меж досконалості |
|