Запрошуємо,
Гість
|
|
|
Планую цього року (влітку) поїхати на відпочинок за кордон.. Пропозицій від турфірм аж занадто, в тому числі і по вартості.. Але все таки хочеться почути якусь інформацію з перших вуст. Куди ви їздили відпочивати, якою турфірмою користувались, враження від поїздки. Буду вдячний за ваші відповіді, можливо вони допоможуть мені зробити правильний вибір...
|
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
admin писав(ла):
Планую цього року (влітку) поїхати на відпочинок за кордон.. Пропозицій від турфірм аж занадто, в тому числі і по вартості.. Але все таки хочеться почути якусь інформацію з перших вуст. Куди ви їздили відпочивати, якою турфірмою користувались, враження від поїздки. Буду вдячний за ваші відповіді, можливо вони допоможуть мені зробити правильний вибір... Я сам іще ніде не був. Але маю двох знайомих, які відпочивали в Турції з двома абсолютно протилежними враженнями Один говорить, що більше Криму для нього не існує, а другий чухається як він на це г...но витратив майже 1000 доларів |
|
|
Наш народ, як впреться, то хоч стій, хоя падай! Туреччина - Болгарія - Єгипет ( і так по коло до безкінечності)...Що більше інших країн немає??? Особисто я також ще не відпочивала закордоном, але ці країни для мене не є пріоритетними...Я б хотіла поїхати в Чорногорію або в Хорватію...Мрію побувати на Мертвому та Червоному морях ( ну це дорого)
|
Останнє редагування: 14 years 6 months ago від knopka.
|
|
knopka писав(ла):
Наш народ, як впреться, то хоч стій, хоя падай! Туреччина - Болгарія - Єгипет ( і так по коло до безкінечності)...Що більше інших країн немає??? Особисто я також ще не відпочивала закордоном, але ці країни для мене не є пріоритетними...Я б хотіла поїхати в Чорногорію або в Хорватію...Мрію побувати на Мертвому та Червоному морях ( ну це дорого) knopka, є країни звичайно (я от для прикладу хотів поїхати би в Гонолулу), тільки там дорожче набагато, якщо ви слідкуєте за прайсами турфірм. Чорногорія і Хорватія не з дешевих... |
|
|
Я б ще хотів поїхати крім Хорватії і Чорногорії на о. Родос і Кріт. От там чудово. І як на мене ціна якість відповідають один одному. А ще б забрав Болгарію з того переліку наїжджених країн. Вона добряче відстає від Туреччини і від Єгипту. В Болгарії до речі дешевше і сервіс вищий ніж за такі самі гроші в Туреччині чи Єгипті.
|
|
|
SV-WOLF писав(ла):
Я б ще хотів поїхати крім Хорватії і Чорногорії на о. Родос і Кріт. От там чудово. І як на мене ціна якість відповідають один одному. А ще б забрав Болгарію з того переліку наїжджених країн. Вона добряче відстає від Туреччини і від Єгипту. В Болгарії до речі дешевше і сервіс вищий ніж за такі самі гроші в Туреччині чи Єгипті. По Болгарії погоджусь |
|
|
А Кріт дуже дорогий В мене знайома в Греції проживає, так вона каже що навіть для неї дорогувато буде. Добре пропіарив Мінотавр Кріт
|
|
|
В Болгарії можна класно відпочити за ту саму суму, що й в Криму. і це з врахуванням дороги/віз. А сервіс і відношення не порівняти навіть близько. І ціни там в кафе/ресторанах і т.п. нижчі за кримські.
|
|
|
До речі чув що в Болгарію можна їхати не по туру, а як кажуть "дікарьом". Дуже легко на місці найти житло за хорошу ціну. Так як у нас в Криму приватний сектор працює добре. В ресторанах можна наїстись від пуза за 7-8 євро на двох. Так що важко встати за столу. На даний час, коли фінансове становище не стабільне. а поїхати кудись хочеться, то найкращий варіант ціна/якість це Болгарія.
|
|
|
FeelTheDifference писав(ла):
В Болгарії можна класно відпочити за ту саму суму, що й в Криму. і це з врахуванням дороги/віз. А сервіс і відношення не порівняти навіть близько. І ціни там в кафе/ресторанах і т.п. нижчі за кримські. В Криму, особливо на південному березі, ціни космічні |
|
|
Судячи по коментаріях, не підтримуємо ми національного "виробника"
|
|
|
Mr.Franik писав(ла):
Судячи по коментаріях, не підтримуємо ми національного "виробника" Щоб щось мати у відповідь - треба спочатку щось в це вкласти. А в Криму всі хочуть отримувати багато (доходу), а вкладати по мінімуму. А так не буває. І все більше людей це усвідомлюють. І, відповідно, відмовляються від "національного виробника" чи, точніше, "національного паразита". Так як для покращення сервісу нічого не робиться, а лише експлуатується наявна державна інфраструктура+природні рекреаційні ресурси. А якщо наявний сервіс - то ціни вже захмарні.На рахунок того, що в Болгарії легко знайти житло без турфірми - це правда. До того ж, вийде мінімум в півтора рази дешевше, ніж через турфірму. І ще. В Криму не побачиш сосни на березі моря))))) |
|
|
І ще. В Криму не побачиш сосни на березі моря)))))[/quote] Наш народ, як більше вип'є - не тільки сосни біля моря побачить |
|
|
А які саме курортні міста найкращі для відпочинку в Болгарії
|
|
|
Крим, Саки - найкращий відпочинок. Всім рекомендую.
|
|
|
knopka писав(ла):
А які саме курортні міста найкращі для відпочинку в Болгарії У Болгарії найкраще місце для відпочинку - Сонячний Берег |
|
|
Mr.Franik писав(ла): На рахунок того, що в Болгарії легко знайти житло без турфірми - це правда. До того ж, вийде мінімум в півтора рази дешевше, ніж через турфірму. Без турфірми прийдеться самому візою займатись, та й і получити її важче буде, якщо не буде броні готелю... |
|
|
yulichka писав(ла):
Крим, Саки - найкращий відпочинок. Всім рекомендую. А ви в якихось інших місцях бували? |
|
|
Mr.Franik писав(ла):
FeelTheDifference писав(ла): Mr.Franik писав(ла): На даний момент схиляюсь до Болгарії, все таки і з мовою легше (більшість розуміє російську), та й і ціни не кусаються, хоча ще є час - подумаю, пораджусь...На рахунок того, що в Болгарії легко знайти житло без турфірми - це правда. До того ж, вийде мінімум в півтора рази дешевше, ніж через турфірму. Без турфірми прийдеться самому візою займатись, та й і получити її важче буде, якщо не буде броні готелю... З візою на даний момент легше - якщо є квитки на подорож (автобус чи літак), то візу видають без проблем, якщо вірити туристичним сайтам.. Поки що підрахував, що сама поїздка до Болгарії двом особам буде коштувати приблизно 230 євро (150 євро за квитки у дві сторони, 70 євро - візи). З житлом ще до кінця не розібрався, хотілось би забронювати наперед, тому ще шукаю... |
Останнє редагування: 14 years 6 months ago від admin.
|
|
Mr.Franik писав(ла):
FeelTheDifference писав(ла): Mr.Franik писав(ла): На рахунок того, що в Болгарії легко знайти житло без турфірми - це правда. До того ж, вийде мінімум в півтора рази дешевше, ніж через турфірму. Без турфірми прийдеться самому візою займатись, та й і получити її важче буде, якщо не буде броні готелю... Так робиться по-іншому. Віза+дорога - через турфірму, житло шукаєте на місці самі. |
|
|