Запрошуємо,
Гість
|
|
|
Mr.Franik писав(ла):
yulichka писав(ла): Треба стати на захистити нашого Криму. Сам Крим дуже красивий і багатий на історичні і природні скарби. Я в дуже багатьох місцях був і в ще багатьох місцях не був (фізично часу не вистачало). Раджу всім крім віляння на пляжі проїхатись хоч в одну кскурсію, замовити їх можна на кожному кроці. Хоча я сам їжджу своїм ходом. Але то не всім підходить. Але так я встигаю переглянути більше місць і дешевше виходить, хоча деколи хочеться щоб тебе просто загрузили в автобус і завезли куди треба, а не пробивати самостійно де який транспорт ходить і коли.Крим, Саки - найкращий відпочинок. Всім рекомендую. А ви в якихось інших місцях бували? Мінус нашого Криму це відсутність нормальних умов проживання за нормальну ціну. Особливо це стосується південного берегу. Ціни просто космічні. Умови жахливі. Відстань до моря велика. Пляжі платні і брудні (можна звичайно пройти на пляж від санаторію чи пансіонату, але треба домовлятись довго і нудно з бабулькою на вході, але можливо. Але приходиться постійно відчувати страх що вас можуть в будь-який момент вигнати із скандалом. Наче заєць в транспорті). Про мову і відношення до львів'ян я мовчу, бо загальну картину не можна вималювати. В одних місцях все чудово, а в інших "моя - твоя не понимай". Соромно що так у нас в країні є, але це вже політика. Мені сподобався відпочинок неподалік Сак. Смт. Миколаївка. Два роки підряд туди їздив, до одних і тих же господарів. Люди хороші. Ціни там нижчі ніж, ПБК. Пляжі чистіші і дешевші. Відпочинок у барах кафешках, що на набережній також на порядок нижчий, і саме головне обслуговування в них на порядок вище ніж в Алушті, Гурзуфі, Ялті. В Миколаївку варто їхати з дітьми. Спокійно, тихо, якісно, дешево. А хто їде на море щоб в ночі гаситись на дискотеках та барах, бурхливо проводити час, то краще їхати в ПБК. |
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
FeelTheDifference писав(ла):
Mr.Franik писав(ла): Не знаю де ви відпочивали, може в степовій частині Криму, але сосну можна побачити на ПБК . Але не таку як у нас в Карпатах. Майже весь південний берег зараз забудований і зайнятий під пляжі, де власники місця для сосен не передбачили. Але є ще дикі місця на ПБК, де можна побачити і море і сосну, кримську сосну. Сам планую колись поїхати з палатками на море. Але чи це колись здійсниться не знаю. Судячи по коментаріях, не підтримуємо ми національного "виробника" Щоб щось мати у відповідь - треба спочатку щось в це вкласти. А в Криму всі хочуть отримувати багато (доходу), а вкладати по мінімуму. А так не буває. І все більше людей це усвідомлюють. І, відповідно, відмовляються від "національного виробника" чи, точніше, "національного паразита". Так як для покращення сервісу нічого не робиться, а лише експлуатується наявна державна інфраструктура+природні рекреаційні ресурси. А якщо наявний сервіс - то ціни вже захмарні.![]() На рахунок того, що в Болгарії легко знайти житло без турфірми - це правда. До того ж, вийде мінімум в півтора рази дешевше, ніж через турфірму. І ще. В Криму не побачиш сосни на березі моря))))) |
|
|
Крим захищати не треба, йому це не допоможе. Більшість людей там уже відпочивали і оцінили його можливості.
|
|
|
Можливості в Криму величезні. І проблема відпочинку у Криму не в Криму, а в Києві. Так само, як проблема виживання всієї країни. Немає в жодній галузі ґрунтовного підходу до вирішення проблем і розвитку галузі хоча б на 5 р. Тому казати що Крим це г. не вірно. Так само можна сказати і про наші Карпати. Там зимою також ціни ломлять як скажені і сервісу 0. В тій же Польщі, що має ті ж Карпати інфраструктура налагоджена і працює. І звісно приносить дохід. Тому туди їдуть. І там гроші лишають. А в нас самі люди пробують ту інфраструктуру зробити. А держава не тільки не помагає але й ще й заважає. А у тих державах що вище перечислені, то там були і є програми розвитку туризму. Де що і коли має будуватись. Які кошти, кредити і все таке. Недавно чув по телебаченню від одного політика-жінки коментар про те як у нас в країні. От її слова: " в Китаї за рік місто будується, а в нас в кращому випадку документація". То про що тут можна говорити. Маємо те що маємо. В Криму є хороші місця де можна дешево і комфортно відпочити. Просто на це треба час.
|
|
|
Бюрократія у нас ще та
![]() |
|
|
А скільки приблизно буде коштувати відпочинок в Болгарії? Хто знає?
|
|
|
Від 300 евро за 8-12 днів...
|
|
|
а я цього року відпочив в Болгарії в молодіжному таборі за 260 євро (10 днів, 3 разове харчування, дорога і віза)... плюс до всього продукти і ресторани там на поріядок дешевші ніж в Криму. для прикладу ціни на продукти в супермаркеті такі ж як в нашому Миколаєві.
такщо відпочинок в Болгарії вигідніший ніж в нашому Криму! |
|
|
Також планував влітку подорож до Болгарії, так сказати "дикарем" - без путівки. Але, на жаль, багато різних факторів не дозволили здійснити задумане... Зате поїхав на Балтійське море у Польщі, дуже сподобалось, ціни, звичайно не "українські", але й не дуже високі, якщо правильно вибрати місце відпочинку...
|
|
|
admin писав(ла):
Також планував влітку подорож до Болгарії, так сказати "дикарем" - без путівки. Але, на жаль, багато різних факторів не дозволили здійснити задумане... Зате поїхав на Балтійське море у Польщі, дуже сподобалось, ціни, звичайно не "українські", але й не дуже високі, якщо правильно вибрати місце відпочинку... І що цікавого на Балтійському морі бачили? |
|
|
Зараз можна поїхати відносно недорого в тур за кордон з гарячими путівками
![]() |
|
|
Я в Болгарию в скором времени собираюсь поехать, там говорят очень красиво) Надо еще заказать эпилятор https://kasta.ua/market/epilyatory/, чтоб в поездке не зависеть от бритвы, ну и можно, в принципе, начинать собирать чемоданы.
|
|
|