Запрошуємо,
Гість
|
|
Скоро Новий рік. Цікаво де в Миколаєві можна його відзначити... Декілька років тому святкувала в Млину - в принципі було непогано... Цікаво як там зараз. Які ціни пропонують на Новий рік - чи є ще місця... Чи можливо є якась альтернатива в Миколаєві. Була би рада почути.. Дякую...
|
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
Альтернатива є! і ось її деталі
|
|
|
serter писав(ла):
Альтернатива є! і ось її деталі Ви не можете переглядати стіну цієї спільноти.Якщо можна, процитуйте інформацію тут, бо не маю доступа до сторінки. Та й і взагалі не користуюсь vkontakte |
|
|
Отож шановні ціни в прайм на НР: Вхід - в костюмі 10грн. ( Шапочики деда мороза костюмом не вважаються!!!! ) Вхід - без костюма 15грн. СТОЛИКИ: 3 - поверх, кімнати 400грн. - 50грн. за стіл і на 350грн потрібно замовити.! (Якщо кімнати не будуть замовлені людьми які вибрали "ЕЛІТ ВАРІАНТ МЕНЮ" 2 - поверх, столи коло бару 300грн. - на 300грн товару 2 - поверх, столи за стіною 320грн. - на 300грн товару, 20грн. - за стіл. Є складених 2 меню: №1 Економ варіант Горілка (1шт.) Коняк (1 шт.) Живчик (1шт.) Шампанське (1шт.) Лимон до коняку (2шт) Закуски : Канапки, салати в тарталетках _____________________________________________ 300грн. №2 Еліт варіант Горілка (2шт) Вино(1шт) Шампанське (1шт) Сік (2шт) Мясна нарізка Сир Оливки Скумбрія Салат "Олівє" Фрукти Оселедець Хліб +КІМНАНА НА 3 ПОВЕРСІ БЕЗКОШТОВНА _____________________________________________ 650грн. Тобто, при замовлені столика ви можете обрати вже існуюче меню, можете скласти своє на суму не менше 300грн без вартості столика! УВАГА!!! ВХІД ЗІ СВОЇМИ НАПОЯМИ СТРОГО ЗАБОРОНЕНИЙ!!!! |
|
|
Я думав, що Прайм закритий. Хоча ціни більш менш демократичні, враховуючи, що ціна не за одного, а за столик...
P.S. Цікаво, що Млин пропонує, все таки Прайм буде напевне повністю забитий, що не є гуд... |
Останнє редагування: 12 years 11 months ago від mitla.
|
|
Відкрили приблизно місяць тому. Млин теж буде забитий =)
|
|
|
mitla писав(ла):
Я думав, що Прайм закритий. Хоча ціни більш менш демократичні, враховуючи, що ціна не за одного, а за столик... P.S. Цікаво, що Млин пропонує, все таки Прайм буде напевне повністю забитий, що не є гуд... Фе,ніколи б в житті не зустрічав би НР в гадюшникі,масса п2яних школолотів,накурене прокурене приміщення і їхні ,ну просто жахливі кабінети з паршивими обо"ями....гадость... а Млин пропонує..там здається від 250 грн..а конкретно що і як-не пам"ятаю.. |
|
|
А мені здається, що нема кращого як зустріти Новий Рік в колі рідних просто дома. Тишина, рідна обстановка, і взагалі можна почуватися "як вдома")))
|
|
|
Я чув на площі намічається дискотека як і минулого року, хтось про це щось знає?
|
|
|
По місту розклеєні оголошення з запрошенням на святкування Нового року на вул. Мазепи, 23 здається. Конкретно про заклад нічого не написано. Всім шампанське, замовлення столиків. Цікаво, що за заклад. Можливо це за стоматологією Гука ??
|
|
|
mitla писав(ла):
По місту розклеєні оголошення з запрошенням на святкування Нового року на вул. Мазепи, 23 здається. Конкретно про заклад нічого не написано. Всім шампанське, замовлення столиків. Цікаво, що за заклад. Можливо це за стоматологією Гука ?? нєє,23 це піццерія,7+1...але так,як вони пишуть,имають бути в них і застілля і дискотека...де вони це все хочуть робити?я без поняття,можливо на дворі там в них..хз... |
|