Запрошуємо,
Гість
|
|
Планую поїздку до Одеси, розкажіть будь ласка як там з таксі і що з цінами?
|
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
Та наверное так же как и по всей Украине. Только наверное за счет того, что Одесса курортный город цены могут быть выше. Моя подруга там отдыхала летом цены были на вс1ё намного дороже и на продукты и на жилье и одежду
|
|
|
Не на все ціни завищені в цьому місті. Ось наприклад я користуюся самим дешевим таксі в Одесі. Мені подобається в цій службі ввічливі оператори і прекрасні водії. Мені завжди підказували куди краще поїхати, де погуляти в цьому місті. І що не менш важливо вони ніколи не змушують їх чекати, швидка подача і машини приїжджають під час.
|
Останнє редагування: 5 years 11 months ago від admin.
|
|
Дійсно прогрес... Підказують куди поїхати, а не посилають куди піти
|
|
|
Я бы Вам советовал взять машину в аренду, это удобнее, нет никакой привязки) Мы часто бываем в с друзьями здесь и нашли хороший автопрокат Одесса https://sibavto.ua/odessa - служба аренды авто СибАвто. Очень удивили цены, приятно, что у нас есть фирмы, которые предоставляют качественные услуги по доступным ценам! У них есть возможность взять также навигатор и детское автокресло совершенно бесплатно! Можно также выбрать варианты коробки передач и заказать услугу подачи авто по необходимому Вам адресу.
|
|