Запрошуємо,
Гість
|
|
|
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
VAS писав(ла):Cайт, який складається з однієї сторінки, жах !!!
|
|
|
взагалі жах. не розумію ідеї такого сайту
|
|
|
а мені подобається. Поставив собі у закладки. Це набагато зручніше, аніж вводити цілі назви на інших "всеукраїнських" сайтах. Автор МОЛОДЕЦЬ !
|
|
|
Адам Коцко писав(ла):
а мені подобається. Поставив собі у закладки. Це набагато зручніше, аніж вводити цілі назви на інших "всеукраїнських" сайтах. Автор МОЛОДЕЦЬ ! та ну. я не бачу проблему в закладки кинути ось таку ссику і по ній ходити. + там приємний дизайн, а не самопал, який родом з 90-х |
Останнє редагування: 13 years 1 week ago від serter.
|
|
serter писав(ла):
взагалі жах. не розумію ідеї такого сайту Що тут не зрозумілого? На одній сторінці зібрані посилання на прогноз погоди, причому не тільки одного Миколаєва, а й всіх інших населених пунктів району. А на рахунок: " .......приємний дизайн, а не самопал, який родом з 90-х", шановний може у вас браузер оновлень не бачив з 90-х? І взагалі тут підходить така російська приказка: На вкус и цвет, товарищей нет... звичайно тяжко тягатися з сайтами типу Sinoptik ua, над якими працюють цілі студії веб дизайну, але думаю що мій сайт нікому не зашкодить , і не розумію такої агресії з вашого боку. |
Останнє редагування: 13 years 6 days ago від VAS.
|
|
Не хочу образити автора, але це просто ще один сайт, які появляються тисячами кожного дня і користі з яких 0,0000
|
Останнє редагування: 13 years 6 days ago від oli.
|
|
Можу вам підказати дещо. Якби ви зробили на сайті не одне джерело погоди, а декілька. Це було б цікавіше...
|
Останнє редагування: 12 years 9 months ago від admin.
|
|
этот сайт еще работает?
|
|
|
Та працює собі потихеньку - показує сьогодні зранку +9 на 93% вологості повітря
|
Улюблена фарба для волосся Excellence Creme від Loreal Paris без аміаку. Гарний та насичений колір, що добре тримається.
|