Запрошуємо,
Гість
|
|
|
Дуже цікаво. Я не знав що хтось із миколаївчан посідав посаду голови обл.ради та першого заступника. Бо крім Дудича який тільки перед виборами згадує, що він має відношення до районі і ще хоче отримати депутатське посвідчення обл.ради нікого не знаю. Чув ще про Сколоздру з Розвадова, але він тільки депутатом був. Тепер на минулих виборах пройшов Чечотка. Подивимось, що він зробить.
Можете конкретніше що п. Гнатів Ярослав Миколайович зробив на за час посідання такого "високого місця" для району та міста? |
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
я така досить нічо...видатна...і скромна)))))))))))))))от думаю,що такого вчудити,щоб попасти на перші сторінки газети=)))))) може в політику податись
|
Останнє редагування: 10 years 6 months ago від Detective X.
|
|
Detective X писав(ла):
я така досить нічо...видатна...і скромна)))))))))))))))от думаю,що такого вчудити,щоб попасти на перші сторінки газети=)))))) може в політику податись Це не хитра справа, достатньо дивитись як роблять наші можновладці і повторювати. Але для того щоб попасти на шпальти треба ще якогось піару, як наприклад "Фемен", бо в іншому випадку про вас розкажуть на сторінках кримінальної хроніки. А ще щоб зрук усе зійшло треба мати "папіка" або родичів у верхах, щоб замяти.А на справді, воно вам треба? Мало вам екстриму в повсякденному житті? |
|
|
так -думка щодо Фемен цікава.....бо зв"язків немаю.....
![]() ![]() |
|
|
+Леськів Ігор Васильович
http://www.sacralart.com.ua/artists/ |
|
|
Добрий день, шановні миколаївчани! Як же Ви забули про видатного миколаївчанина, який прославляє Миколаїв на оперних сценах. Його звати Станіслав Буденкевич. 01.01.1955 року народження. Народився у Хабаровську, куди була заслана його сім'я. Його мама проживає у селі Мала Горожанка. Закінчив школу № 1 у м.Миколаєві. Соліст Шаляпін-опера, м. Москва. Слухайте його в Ютубі. Запрошуйте його на святкування Дня міста, то й почуєте його спів вживу. Він співав у минулому році на святкуванні 600-річчя села Бориничі. Ось посилання на пісню "Луна ту"
|
|
|