Запрошуємо,
Гість
|
|
|
дякую за інфо.
а в якому стані приміщення і форма власності? ви Миколаїв краще знаєте, я тут недавно. які ще варіанти? |
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
Шамора писав(ла):
дякую за інфо. Будинок біля "Нашого Краю" в тяжкому стані. Та треба капітальний ремонт зробити, але там вигідне місце знаходження, сам центр. Форма власності приватна, але кому належить я не знаю. Магазин "7+1", тобто приміщення в непоганому стані, там достатньо косметичного ремонту. У власності кажуть Павличака Сергія. а в якому стані приміщення і форма власності? ви Миколаїв краще знаєте, я тут недавно. які ще варіанти? |
|
|
Шамора, а ви хочете дитяче кафе відкрити???
|
|
|
knopka писав(ла):
Шамора, а ви хочете дитяче кафе відкрити??? Головне щоб не ще одну пивничку. |
|
|
knopka писав(ла):
Шамора, а ви хочете дитяче кафе відкрити??? Головне щоб не ще одну пивничку. Та були такі думки, првада ентузіазму поменшало: більшість з тих знайомих, які живуть або жили в Миколоєві певні, що будь-який цивілізований заклад дуже скоро перетвориться на пивничку. І своїм капіталом ризикувати не хочуть. Ось такі-то пироги... Це мені метафорично нагадало одну розповідь про приморське містечко, в якому вологість 70% постійно і все дуже скоро "приходит в негодность". ![]() |
|
|
Навпроти Нашого краю (трохи дальше до роддому) - приміщення колишнього архіву. А ще раніше там була масарня, а потім управління КГБ, де чимало людей помордували. Сумнівне місце для дитячого кафе, якщо там і архів не хотів перебувати.
Мають збудувати дитяче кафе в колишньому скверику навпроти перукарні Локон по вул Просвіти. Землю віддали там підприємцю безкоштовно, а він вже понад 10 років не може тої будови закінчити. І ще питання, чи буде там дитяче кафе. Мав підприємець поруч обладнати дитячий майданчик, та міська рада віддала місце під магазин церковної атрибутики. З дітьми варто піти хіба що в крамнчку Лігуміни, де хороший вибір домашньої випічки, але місця там обмаль. Не вірю, що щось зміниться до виборів нової міської ради. Щоправда, хоче ще один підприємець збудувати піццерію навпроти Нашого краю, але там свої проблеми. Як на мене, простіше робити майданчики літнього типу (замість отих пивних , яких купа), але тільки з асортиментом для дітей. Та з ким будете про це говорити? ![]() |
Останнє редагування: 14 years 11 months ago від admin.
|
|
Шамора писав(ла):
knopka писав(ла): А ви покрийте все антикорозійною речовиною Шамора, а ви хочете дитяче кафе відкрити??? Головне щоб не ще одну пивничку. Та були такі думки, првада ентузіазму поменшало: більшість з тих знайомих, які живуть або жили в Миколоєві певні, що будь-який цивілізований заклад дуже скоро перетвориться на пивничку. І своїм капіталом ризикувати не хочуть. Ось такі-то пироги... Це мені метафорично нагадало одну розповідь про приморське містечко, в якому вологість 70% постійно і все дуже скоро "приходит в негодность". ![]() ![]() |
|
|
konchak писав(ла):
Навпроти Нашого краю (трохи дальше до роддому) - приміщення колишнього архіву. А ще раніше там була масарня, а потім управління КГБ, де чимало людей помордували. Сумнівне місце для дитячого кафе, якщо там і архів не хотів перебувати. Головне щоб щось лишилось після місцевих виборів у міської влади. А то розбазарять все що залишилось, а потім не буде навіть пам'ятник маленький поставити, я не говорю про майданчики чи про кафе. Мають збудувати дитяче кафе в колишньому скверику навпроти перукарні Локон по вул Просвіти. Землю віддали там підприємцю безкоштовно, а він вже понад 10 років не може тої будови закінчити. І ще питання, чи буде там дитяче кафе. Мав підприємець поруч обладнати дитячий майданчик, та міська рада віддала місце під магазин церковної атрибутики. З дітьми варто піти хіба що в крамнчку Лігуміни, де хороший вибір домашньої випічки, але місця там обмаль. Не вірю, що щось зміниться до виборів нової міської ради. Щоправда, хоче ще один підприємець збудувати піццерію навпроти Нашого краю, але там свої проблеми. Як на мене, простіше робити майданчики літнього типу (замість отих пивних , яких купа), але тільки з асортиментом для дітей. Та з ким будете про це говорити? ![]() |
|
|
konchak писав(ла):
Навпроти Нашого краю (трохи дальше до роддому) - приміщення колишнього архіву. А ще раніше там була масарня, а потім управління КГБ, де чимало людей помордували. Сумнівне місце для дитячого кафе, якщо там і архів не хотів перебувати. До речі дуже красива дитина. Ваш онук чи внучка? Мають збудувати дитяче кафе в колишньому скверику навпроти перукарні Локон по вул Просвіти. Землю віддали там підприємцю безкоштовно, а він вже понад 10 років не може тої будови закінчити. І ще питання, чи буде там дитяче кафе. Мав підприємець поруч обладнати дитячий майданчик, та міська рада віддала місце під магазин церковної атрибутики. З дітьми варто піти хіба що в крамнчку Лігуміни, де хороший вибір домашньої випічки, але місця там обмаль. Не вірю, що щось зміниться до виборів нової міської ради. Щоправда, хоче ще один підприємець збудувати піццерію навпроти Нашого краю, але там свої проблеми. Як на мене, простіше робити майданчики літнього типу (замість отих пивних , яких купа), але тільки з асортиментом для дітей. Та з ким будете про це говорити? ![]() |
|
|