Запрошуємо,
Гість
|
|
Пропоную створити гілку - відпочинку поза Миколаєвом, але не "попсового" напряму - не кабаки/бари/і віталіки Козловські!
|
Криза дістала: їм пліснявий сир, п’ю старе вино... авто теж без даху...
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
Якщо набридла попса - то можна почути щось справжнє, але тільки для поціновувачів. Такі речі нет надто афішуються, тому пропоную на Ваш розгляд: Понеділок, 15 Березня вечірка прогресивної рок-музики. Сольний виступ " X-projekt" (Україна).
Клуб "Picasso" , Адреса клубу: м. Львів, вул. Зелена, 88. www.picasso.lviv.ua |
|
|
ototo писав(ла):
Якщо набридла попса - то можна почути щось справжнє, але тільки для поціновувачів. Такі речі нет надто афішуються, тому пропоную на Ваш розгляд: Понеділок, 15 Березня вечірка прогресивної рок-музики. Сольний виступ " X-projekt" (Україна). Цікава пропозиція, а яка ціна квитка? Клуб "Picasso" , Адреса клубу: м. Львів, вул. Зелена, 88. www.picasso.lviv.ua |
|
|
SV-WOLF писав(ла):
ototo писав(ла): Якщо набридла попса - то можна почути щось справжнє, але тільки для поціновувачів. Такі речі нет надто афішуються, тому пропоную на Ваш розгляд: Понеділок, 15 Березня вечірка прогресивної рок-музики. Сольний виступ " X-projekt" (Україна). Цікава пропозиція, а яка ціна квитка?Клуб "Picasso" , Адреса клубу: м. Львів, вул. Зелена, 88. www.picasso.lviv.ua Взято з їхнього сайту: Лідер групи - гітарист-віртуоз, автор всіх композицій Віталій Гудзій, лауреат багатьох конкурсів та фестивалів (у т.ч. фестиваль гітарної музики OpenGuitarShow, що відбувся у м. Львові 11.06 - 02.07.2009р.)." X-projekt" пропонує власне бачення прогресивної рок-музики з акцентом на електрогітару. у складі групи: Бас гітара - Іван Сидорак Барабани - Володимир Андрієвський Клавіші - Микола Гаврилів Гітара - Андрій Чернов спеціально запрошений гість - видатний гітарист сучасності (один з кращих гітаристів ще СРСР! ), відомий Український продюсер, маестро Серго Чантурія. - клубні картки в день концерту не діють ; - існує попередній продаж квитків та бронювання столиків. Ціна квитків – 30 грн. Ціна квитка з місцем за столиком – 40 грн. Відкриття клубу 19:00 Початок концерту 20:00 |
|
|
admin писав(ла):
SV-WOLF писав(ла): Вчора спілкувався з одним із музикантів - казали, що просто людей з вулиці, попсовиків там не буде, тому хто хоче подивитись на щось неординарне для культури в цілому (не попсово-масової) - пропоную сходити. Клуб це не відкритий майданчик - там зовсім інше звучання і атмосфера! Воно того вартує, та й ціна "смішна" ototo писав(ла): Якщо набридла попса - то можна почути щось справжнє, але тільки для поціновувачів. Такі речі нет надто афішуються, тому пропоную на Ваш розгляд: Понеділок, 15 Березня вечірка прогресивної рок-музики. Сольний виступ " X-projekt" (Україна). Цікава пропозиція, а яка ціна квитка?Клуб "Picasso" , Адреса клубу: м. Львів, вул. Зелена, 88. www.picasso.lviv.ua Взято з їхнього сайту: Лідер групи - гітарист-віртуоз, автор всіх композицій Віталій Гудзій, лауреат багатьох конкурсів та фестивалів (у т.ч. фестиваль гітарної музики OpenGuitarShow, що відбувся у м. Львові 11.06 - 02.07.2009р.)." X-projekt" пропонує власне бачення прогресивної рок-музики з акцентом на електрогітару. у складі групи: Бас гітара - Іван Сидорак Барабани - Володимир Андрієвський Клавіші - Микола Гаврилів Гітара - Андрій Чернов спеціально запрошений гість - видатний гітарист сучасності (один з кращих гітаристів ще СРСР! ), відомий Український продюсер, маестро Серго Чантурія. - клубні картки в день концерту не діють ; - існує попередній продаж квитків та бронювання столиків. Ціна квитків – 30 грн. Ціна квитка з місцем за столиком – 40 грн. Відкриття клубу 19:00 Початок концерту 20:00 |
|
|
Ціна прийнятна. Ви ototo бачу цікавитесь новинками. Буду вдячний якщо інформуватимете нас про різні заходи. А то часто ми дізнаємось про них уже після того як вони відбулись. Може б адмін відвів вам певну сторінку, з новинами музики, культури, мистецтва і т. п. Наче афіші. Було б добре.
|
|
|
SV-WOLF писав(ла):
Ціна прийнятна. Ви ototo бачу цікавитесь новинками. Буду вдячний якщо інформуватимете нас про різні заходи. А то часто ми дізнаємось про них уже після того як вони відбулись. Може б адмін відвів вам певну сторінку, з новинами музики, культури, мистецтва і т. п. Наче афіші. Було б добре. Підтримую, нехай адмін працює |
|
|
Mr.Franik писав(ла):
SV-WOLF писав(ла): Це ще від ototo залежить. Чи він захоче? Ціна прийнятна. Ви ototo бачу цікавитесь новинками. Буду вдячний якщо інформуватимете нас про різні заходи. А то часто ми дізнаємось про них уже після того як вони відбулись. Може б адмін відвів вам певну сторінку, з новинами музики, культури, мистецтва і т. п. Наче афіші. Було б добре. Підтримую, нехай адмін працює |
|
|
SV-WOLF писав(ла):
Mr.Franik писав(ла): SV-WOLF писав(ла): Це ще від ototo залежить. Чи він захоче?Ціна прийнятна. Ви ototo бачу цікавитесь новинками. Буду вдячний якщо інформуватимете нас про різні заходи. А то часто ми дізнаємось про них уже після того як вони відбулись. Може б адмін відвів вам певну сторінку, з новинами музики, культури, мистецтва і т. п. Наче афіші. Було б добре. Підтримую, нехай адмін працює Так - так було класно. Тим паче, що завдяки створеним темам ototo Миколаївський форум став ще більш цікавим |
|
|
SV-WOLF писав(ла):
Mr.Franik писав(ла): SV-WOLF писав(ла): Це ще від ototo залежить. Чи він захоче?Ціна прийнятна. Ви ototo бачу цікавитесь новинками. Буду вдячний якщо інформуватимете нас про різні заходи. А то часто ми дізнаємось про них уже після того як вони відбулись. Може б адмін відвів вам певну сторінку, з новинами музики, культури, мистецтва і т. п. Наче афіші. Було б добре. Підтримую, нехай адмін працює Це залежить від бажання усіх форумчан |
|
|
Я за те щоб була афіша. Подій та заходів у нас в Миколаєві та у Львові. Є люди які цікавляться різними подіями, якщо б вони скидували ці оголошення сюди на сайт щоб кожен міг сам вибрати що йому цікаво.
|
|
|
SV-WOLF писав(ла):
Я за те щоб була афіша. Подій та заходів у нас в Миколаєві та у Львові. Є люди які цікавляться різними подіями, якщо б вони скидували ці оголошення сюди на сайт щоб кожен міг сам вибрати що йому цікаво. Так і я не проти, черга за адміністрацією |
|
|
Mr.Franik писав(ла):
SV-WOLF писав(ла): За адміністрацією технічне питання. А за нами наповнення змістом, тобто свіжою інформацією. Пропоную кожному форумчанину, хто має якусь цікаву інформацію про певні події, заходи, презентації, чи просто хороші місця які варто відвідати обов'язково пишіть, коли і де це буде. Підіймаймо свій культурний і духовний рівень так і людей які нас оточують. І світ зміниться навколо нас!! Я за те щоб була афіша. Подій та заходів у нас в Миколаєві та у Львові. Є люди які цікавляться різними подіями, якщо б вони скидували ці оголошення сюди на сайт щоб кожен міг сам вибрати що йому цікаво. Так і я не проти, черга за адміністрацією |
|
|
Куда бы поехать в пригороде семьей отдохнуть?
|
|
|
Признаться, не считаю себе большим знатоком в интимных развлечениях, но очень спешу поделиться с вами недавним открытием. С тех пор как посетил аква-массаж в салоне эротического массажа - не могу ни о чем другом думать. Я настолько наслаждался каждой минутой процесса и получил такое удовольствие, что даже не могу вспомнить испытывал ли я то-то подобное раньше. Это просто какое-то неземное удовольствие, так что если не пробовали – очень советую!
|
Останнє редагування: 4 years 7 months ago від admin.
|
|
Я вообще не очень тусовочный человек, иногда люблю проводить время наедине с собой и делать что-то только для себя, без толпы непонятных людей. Вот, кстати, недавно для себя открыл в городе сеансы эротического массажа. Не думал, что когда-то мне понравится, но оказалось, что там можно получить просто море удовольствия и заодно посмотреть на красивых девушек. Так что если вам тоже нравится настоятельно рекомендую попробовать хотя бы один раз, точно не пожалеете.
|
Останнє редагування: 4 years 7 months ago від admin.
|
|
Если выбирать среди украинских городов какой же из них самый классный для экскурсии и отдыха, то я точно буду голосовать за Львов. Впервые еще в школьном возрасте туда приехал и с тех пор этот город определенно у меня в сердце. Так что иногда вожу туда жену и детей, как правило в мае-июне, пока еще не очень жарко. А жилье мы привыкли выбирать на этом сайте vlasne.ua/city/lvov/ Удобно, что на этом сервисе собрано много вариантов посуточной аренды по разной стоимости и можно отфильтровать даже по району расположения. Система бронирования крайне проста, так что можете и себе на заметку взять, если тоже хотите туда съездить)
|
|
|
У нас то и выбора нет, едем к родственникам в Одессу и всё)
|
|
|
Но вы всё равно правы, хочется иногда отдохнуть вне города, тем более мегаполис давит и рождает желание отвлечься. Я в этом году точно поеду на море в августе, как бы там не сложилось. Знакомый уже подсказал, где можно поставить квартиру на пульт, ведь охрана квартир в Киеве необходима, если вы планируете уехать на время. Так и спокойнее будет отдыхать, можно не переживать за сохранность имущества.
|
|