Запрошуємо,
Гість
|
|
Цікавить саме велотренажери, бігові доріжки тощо... Для дівчини
![]() Знаю, що є в Кобрина по вул. Шевченка, ще десь в тих районах має бути щось похоже... Може знаєте щось конкретно, де саме, приблизно ціни, якість тренажерів, самого залу тощо.. Буду вдячна усім за відповіді..... |
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
Дуже хороший тренажерний зал "Імперія" ( власники - брати Андрусики ) Адреса: вул. Космонавтів ,4
тел. (241) 52-783, 097 184 74 32. Добратись сюди можна так - дойти до Кобрина, далі прямо за ЗАГСОМ і побачите поворот наліво..вузька вуличка..до кінця вулиці і направо ))Година заняття - 10 грн. А можна взяти абонемент на місяць.Хороші тренажори, бігова доріжка, а також є спеціальний тренажер ( можна сказати для лінивих )) - 15 хв. на ньому коштує 10 грн. Окрім тренажерів, тут є сауна на дровах, плазмвоий телік , просто приємна обстановка.. РЕКОМЕНДУЮ!!! |
|
|
У того ж таки Кобрина класний зал, а "Імперії" фасад добудовують, але здається зал все одно працює.
|
Останнє редагування: 12 years 7 months ago від Адам Коцко.
|
|
Дивно, що в центральній частині міста немає нічого пристойного, та ж вулиця Космонавтів на околиці знаходится
![]() |
|
|
Адам Коцко писав(ла):
У того ж таки Кобрина класний зал, а "Імперії" фасад добудовують, але здається зал все одно працює. А скільки у Кобрина коштує заняття? |
|
|
розцінки у всіх однакові - 10 грн.)) можна брати абонемент
|
|
|
Simon писав(ла):
розцінки у всіх однакові - 10 грн.)) можна брати абонемент Абонемент наскільки я розумію обійдеться дешевше? |
|
|
Нормальні розцінки...Я думала, що у Кобрина дорожче...
|
|
|
так, що приходьте і ставайте сильнішими))))
|
|
|
Simon писав(ла):
так, що приходьте і ставайте сильнішими)))) Не всім потрібна сила ![]() |
|
|
Мне тоже очень интересно! Спасибо ! Помогли!
|
|
|
Margo237 wrote:
Мне тоже очень интересно! Спасибо ! Помогли! Чим помогли? Там про події семирічної давнини!!! |
|