Запрошуємо,
Гість
|
|
Де можна випити горнятко кави чи чаю? Без галасу, в спокійній атмосфері?
|
Адміністратор заборонив доступ на запис.
|
|
Складне запитання. Як на мене то ніде, якщо не рахувати "Люгоміни" та "Рідної оселі" (здається так це заклад називається що біля міліції).
|
|
|
Дякую
|
|
|
в будні дні спокійно можна посидіти в "Млині". а в вихідні, якщо є транспорт, можна поїхати на заправку "формула"(біля Тростянця)
|
|
|
Galina писав(ла):
Де можна випити горнятко кави чи чаю? Без галасу, в спокійній атмосфері? наразі, на жаль, ніде. |
|
|
Щодо "Люгомінів", то якщо чесно, атмосфера в середині не дуже затишна.. Один чи два столики.... Одним словом це більше магазин, де є хороші смачні продукти (пиріжки, булочки..), але не більше....
За заправку це взагалі смішно... Чомусь я сумніваюсь, що при дорозі буде затишна спокійна атмосфера. Це більше для дальнобійників.... Я за "Рідну Оселю" - де назва говорить сама за себе... Затишно, спокійно - якраз для філіжанки кави із друзями... У Млині спокійно лише вдень, де майже немає відвідувачів і можна посидіти у спокої... На вечір, на час дискотек, туди взагалі варто не сунутись.. Млин із затишного ресторанчика перетворяється у простий кабак, яких у Миколаєві повно... |
|
|
Спокійно можна посидіти в Дроговижі в барі "Під вежею"
|
|
|
Авантюрист писав(ла):
Спокійно можна посидіти в Дроговижі в барі "Під вежею" Я чув, що "Під вежею" закрили через багато скарг від сусідів...Хоча заклад був непоганий, спокійний.. |
|
|
Кажуть, що спокійно можна посидіти в ВЛ-50.
|
|
|
то де?
|
|
|
serter писав(ла):
то де? Я так розумію, мається на увазі виправна колонія у Закладі. |
Останнє редагування: 13 years 2 months ago від admin.
|
|
konchak писав(ла):
Кажуть, що спокійно можна посидіти в ВЛ-50. 5 балів!! |
|
|
|
Останнє редагування: 13 years 2 months ago від serter.
|
|
Хол----,привіт з Росії!На палю Мух---- треба посадити за такі шутки----нашуткувався він уже досить----ХЕНКЕЛЬ---його робота друзі,а тепер щей зібрався Громадською радою керувати?----та на палю його!!!!!
|
Останнє редагування: 13 years 2 months ago від admin.
|
|
А я б ще пожартувала, що на цвинтарі!!!
|
Київець- рідне село моє!!!
|
|
Долучення:
|
|
|
Долучення:
|
|
|
можна піти в піцерію, можна в "Млин", можна в "Леокс" ака ресторан. в піцерії акцент робиться на піццу і коктейлі всякі. млин - там велике меню, ціни нормальні. Леокс - нічо не можу сказати, знаю лише там буває жива музика. в решту закладів харчування не рекомендую ходити
|
Останнє редагування: 12 years 10 months ago від serter.
|
|
Galina писав(ла):
Де можна випити горнятко кави чи чаю? Без галасу, в спокійній атмосфері? вдома |
|
|
1) КПЗ (мусарня)
2) Держівскі ВК-101 3)На лавочці біля мусарні з пивом 4)в садіку з планом, пивом і ментами... список ще можна довго продовжувати..)))) |
|